Social & Cultura

„De la emoții… la succes financiar”- află cum poți să îți asiguri echilibrul financiar bazat pe gestionarea constructivă a emoțiilor

BT Club

Numai lucruri faine s-au întâmplat anul acesta la Cluj; și când ne gândim că încă nu s-a încheiat. Dar ce știm sigur că s-a terminat în anul 2017 este turneul evenimentelor din cadrul BT Club, organizate în toată țara, ultimul fiind susținut la Cluj de către două prezențe remarcabile: Eusebiu Burcaș și Zoltan Vereș, care au împărțit scena și au susținut un seminar cu tema: „De la emoții…la succes financiar”. Cei care au fost prezenți au aflat care sunt trend-urile în economie, ce previziuni se vehiculează pentru 2018, cum îi pot influența schimbările și ce pot face pentru a pune la adăpost finanțele sau chiar pentru a obține profit. Evenimentul a fost adresat persoanelor interesate de reușită în business și carieră prin asigurarea echilibrului financiar bazat pe gestionarea constructivă a emoțiilor.

Cu o experiență de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan Vereș și-a dedicat viața să descopere și să înteleagă “biologia emoțiilor” din corpul uman. Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale și susține constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședinte de coaching, bazate pe principiile inteligenței emoționale. Zoltan este Speaker, Trainer & Coach la Refleqt și își propune ca prin activitatea sa să dezvolte abilitatea secolului 21 – inteligența emoțională, în rândul cât mai multor persoane.

La polul opus, Eusebiu Burcaș este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educație financiară, fondat în anul 2008. Cu o experiență de peste 20 ani în management și vânzări și peste 15 ani în training, Eusebiu Burcaș este consultant de management, speaker și angel investor având la activ câteva proiecte antreprenoriale de succes, în special pe zona online.

Așadar, publicul s-a bucurat de sfaturile împărtășite și de îndrumarea acordată spre a ajunge la realizarea unui obiectiv, dar și cum să îți gestionezi veniturile pentru a obține mai multe. Printre cuvintele sale, Zoltan Vereș a precizat că e nevoie să verifici constat de ce vrei să ajungi la realizarea unui obiectiv pe care ți l-ai propus, iar dacă simți că nu îți place, fă ordine. De asemenea, Eusebiu Burcaș a sfătuit publicul să depășească blocajul emoțional care îi ține pe loc repaus și să acorde mai multă atenție dinamicii de lucru.

Pentru cei care au ratat acest eveniment inedit, vă punem la dispoziție o lista cu câteva tips&tricks, despre cum să îți atingi obiectivele și să ai o reușită în plan financiar, pe care cei doi invitați au recomandat-o publicului:

1.Stabilirea obiectivelor SMART:

Specific: cum este obiectivul tău? Clar, afirmativ, pozitiv?

Măsurabil: de unde știi că l-ai obținut?

Accesibil: l-a mai obținut cineva?

Relevant: verifică constant de ce vrei să ajungi la acel obeiectiv;

Temporizat: cât timp le-a luat altora? Dar ție cât timp ți-ar lua, ai resurse?

 2. Organizează-ți o listă unde poți să îșți notezi următoarele:

  •  separă sarcinile săptămânale de cele zilnice;
  •  ține cont de formula 80-20: 80% este rezultatul din 20% acțiuni;
  •  estimează durata procesului, iar dacă îți e mai ușor, notează-l undeva;
  •  fii atent la neprevăzute; gândește cu un pas înaintea lor, dar în același timp fi pregătit.

3. Ce rezultat vrei să obții? Focalizează-te pe rezultat, nu pe sarcini.

 4. Nu uita că ești om! Setează-ți niște limite.

 5. Pune banii pe hârtie. Gândește-te cum vrei să îi faci.

 6. Depășește-ți blocajul emoțional.

 7. Fii atent la dinamica lucrului.

 8. Ține cont de 4 lucruri fundamentale: impozit, blockchain, imobiliare și back-up plan.


Articol realizat de Cristiana Dolha 


Lasă un răspuns

Site creat de