Uncategorized

De la RIUF Cluj poți ajunge direct în Marea Britanie

RIUF

Ajuns la cea de-a 18-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine în această primăvară cu trei ediții prin care iși va surprinde vizitatorii cu activități noi și universități aflate în premieră în România. Cel mai mare eveniment educațional din sud-estul Europei va avea loc în Cluj Napoca, pe 22 martie, la Sala Polivalentă.

Peste 30 de universități din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această primăvară

RIUF cluj 2016Peste 65 de expozanți, din 12 țări, sunt pregătiți să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente nu mai puțin de 34 de universități din Marea Britanie, printre care: University of Nottingham, University of Sheffield, Birmingham University. Printre universitățile care vor participa la târg se numără și Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de două persoane în Coventry și Londra.

Coventry University este plasată pe locul 15 în topul celor mai bune universități din Marea Britanie conform ziarului “The Guardian University Guide” din Marea Britanie. Datorită facilităților in-campus și off-campus universitatea a câștigat trei ani la rând (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar în 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Coventry University dispune de trei campusuri în care poți găsi, așa cum arată statisticile, cei mai mulți români.

Câștigă o excursie de 4 zile la Coventry University și Londra pentru două persoane!

Reprezentanții universității din Coventry au pregătit pentru tine un concurs în urma căruia poți câștiga o excursie de 4 zile, la Coventry University și Londra. Regulamentul concursului este simplu, oferind tuturor celor interesați șansa de a câștiga:

  1. Te înscrii la RIUF Cluj Napoca (22 martie).
  2. Postezi pe Facebook o poză folosind hashtag-ul #RIUFtoCoventry. Te asiguri că fotografia şi profilul de facebook este public.
  3. Dai tag paginii de Facebook RIUF-The Romanian International University Fair în fotografia pe care ai postat-o.
  4. Participi la RIUF Cluj Napoca.

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în data de 31 martie pe site-ul evenimentului și pe pagina de facebook RIUF, iar regulamentul complet poate fi citit aici.

Vino la RIUF să afli tot ce trebuie să știi legat de studiile în străinătate și să descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei. Alege una dintre edițiile din luna martie, inregistrează-te pe www.riuf.ro și vino în Cluj-Napoca în data de 22 martie, la Sala Polivalentă.


 

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de