Uncategorized

De Paşte, Iepuraşul îţi umple coşul cu oferta! Reduceri de până la 50% la telefoane, laptop-uri, maşini de spălat, frigidere şi cadouri de Paşte

emag paste

eMAG a lansat o serie de promotii de Paste. Pentru inceput, produsele elctrocasnice au reduceri semnificative si am aruncat si noi o privire peste oferte.
Iata 6 dintre cele mai bune:

Lista completa a reducerilor o gasiti AICI.

Masina de spalat rufe SLIM Beko

Reducere de 32% pentru masina de spalat rufe de la Beko. Este una dintre cele mai mari reduceri, pretul scade mult sub 1.000 de lei pentru o masina de spalat rufe performanta, de calitate si cu dimensiuni SLIM. Masina are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Iata ca ofertele ating si combinele frigorifice produse chiar in Romania. Reducerea pentru combina de la Arctic cu doua usi este scazut cu 28% pentru perioada de Paste. Aceasta combina e dotata cu congelator, are volum total de depozitare pentru alimente de 291l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 181cm. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Aragaz Arctic

Continuam prezentarea ofertelor cu un aragaz tot de la Arctic si deci tot fabricat in Romania, avand calitatea garantata. Argazul este unul simplu, eficient si foarte ieftin. E dotat cu 4 arzatoare pe gaz, dispozitiv de siguranta si are o latime de 50cm. Pretul cu 27% reducere il gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Beko

Revenim la brandul de mare calitate Beko, de aceasta data cu o oferta cu reducere record de 40% pentru o combina frigorifica mare si performanta. Combina de la Beko are volum de depozitare in cele doua compartimente cu care e dotata de 325l, pe usa superioara are un display dar si dispenser de apa, inaltimea sa este de 201cm si face parte din clasa energetica A+. Consultati pretul AICI.

eMAG – Plita incorporabila Arctic

21% reducere si pentru plita incorporabila in mobilierul de bucatarie de la Arctic. Aceasta plita functioneaza pe gaz insa are aprinderea electrica, iar suprafata ei este din sticla neagra foarte eleganta si usor de curatat. Toate detaliile ofertei dar si pretul sunt de gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Beko

Aceasta masina de spalat rufe are dimensiuni reduse, fiind un model SLIM, care este usor de depozitat intr-o locuinta cu spatiu putin. Masina are o capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg rufe murdare, forta sa de centrifugare este de 1000 rotatii pe minut si este foarte economicoasa, facand parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.


Lista completa a reducerilor o gasiti AICI.Lasă un răspuns

Site creat de