Social & Cultura

De unde sa-ti alegi echipamentul frigorific pentru firma ta

vitrină frigorifică verticală

Toate echipamentele de refrigerare, inclusiv modelele tip vitrina frigorifica, pot fi impartite in doua foarte mari categorii:

  • optiuni economice pentru modele care sunt potrivite pentru micile magazine alimentare, piete, pavilioane comerciale si chioscuri;
  • modele pentru afaceri medii si mari care sunt instalate in marile magazine alimentare, supermarketuri care functioneaza inclusiv pe sisteme de autoservire pentru clienti etc.

Clasificarea vitrinelor frigorifice

  • Vitrinele frigorifice profesionale din clasa economica (buget) sunt recomandate pentru pentru comertul gastronomic (carnati, branzeturi, lactate) in micile magazine alimentare. Ele permit atingerea unui raport pret-calitate optim.
  • Vitrinele frigorifice profesionale din clasa medie sunt modele de vitrine frigorifice de intervalul de temperaturi mijlocii pentru marile magazine alimentare si supermarketuri. Sunt cele mai populare modele din punct de vedere al dotarilor de natura tehnica si al designului.
  • Vitrinele frigorifice profesionale universale sunt modele bune pentru depozitarea si vanzarea carnii proaspete, a felurilor gatite, salatelor si produselor lactate datorita functionarii lor in intervalul de temperatura de la -4 la +5 grade Celsius.
  • Vitrinele de cofetarie frigorifice ieftine sunt perfecte in calitate de vitrine pentru deserturi, bune de amplasat intr-un mic magazin de dulciuri sau un stand dintr-un targ, la un eveniment. Asa se poate obtine la un pret accesibil o calitate buna a constructiei unui echipament comercial atractiv.
  • Vitrinele frigorifice de cofetarie din categoria premium sunt cele mai bune vitrine din segmentul de echipamente frigorifice pentru produse de acest gen. Dotarea in cauza ofera nu doar o performanta foarte inalta din punct de vedere tehnic, un design stilat ci si o iluminare care nu vor permite vizitatorului unei cofetarii de lux, unui restaurant sau unei cafenele ca sa treaca nepasator pe langa o astfel de vitrina cu dulciuri.

Principalele diferente dintre vitrinele frigorifice vs. dulapurile si lazile de racire din clasa economica:

  • vitrinele frigorifice sunt realizatea din otel galvanizat vopsit;
  • rafturile sunt si ele galvanizate;
  • echipamentul standard al vitrinei frigorifice poate fi imbunatatit prin instalarea de componente (accesorii) suplimentare;
  • dimensiunile vitrinelor sunt mai impresionante de obicei decat inaltimea dulapurilor frigorifice sau volumul lazilor de congelare;
  • geamurile transparente prezente in cazul vitrinelor frigorifice sunt un magnet pentru clienti;
  • exista un design simplu al dulapurilor si lazilor de racire.

Principalele diferente dintre vitrinele frigorifice premium si vitrinele economice economice:

  • modul de amenajare a vitrinei din otel inoxidabil (raftul poate fi inclusiv din granit);
  • dimensiuni mai generoase in cazul vitrinelor reci premium: lungimea mai mare, inaltimea speciala a vitrinei si volumul compartimentului de stocare;
  • sticla de cele mai multe ori este curbata;
  • design elegant al diferitelor elemente ale echipamentelor frigorifice din clasa de lux;
  • compresoare mai puternice si mai eficiente;
  • la unele modele de vitrine reci premium geamul poate fi deschis prin fata pentru a face mai interesanta expunerea marfurilor;
  • prezenta unui sistem de dezghetare automata a echipamentelor (mai nou, acesta exista si la unele modele de echipamente de clasa economica, chiar daca nu este chiar foarte performant).

Beneficiile colaborarii clientilor cu distribuitorul horeca Conti Grup

Oferta companiei este foarte complexa si include in afara de produse de cea mai buna calitate:

transport pana la locatia clientului;

– garantie;

– instalarea echipamentelor;

– training;

– mentenanta suplimentara care poate fi inclusa in contract, daca se alege un astfel de pachet. 

Finantarea este o parte importanta a serviciilor Conti Grup si clientii apreciaza cele patru solutii de finantare, care sa acopere mai toate problemele pe care le parcurge un patron horeca novice sau mai experimentat in domeniu. Tocmai de aceea, datorita acestor oportunitati, beneficiarii fac achizitii de echipamente superioare calitativ, fara sa aiba vreun stres legat de lipsa banilor necesari unor astfel de investitii pentru dotarile din unitatile lor.

Intra pe contigrup.ro pentru detalii si comenzi!



Lasă un răspuns

Site creat de