Social & Cultura, Important

#DefineSchool – Școală de vară la Cluj pentru viitori anteprenori

#DefineSchool

Evenimentul #defineSchool (11-17 septembrie 2016), aflat la cea de-a doua ediție, își propune să ajute la formarea următoarei generații de antreprenori din IT-ul românesc.

Acesta este un program de 6 zile, dedicat studenților și tinerilor profesioniști cu vârsta curpinsă intre 20 si 26 de ani, interesați să lanseze un startup. Participanții având  ocazia să învețe tainele antreprenoriatului direct de la traineri şi antreprenori de succes din domeniul IT.

La ediția din acest an au confirmat prezența pană în acest moment : Philipp Kandal -Engineering VP at Telenav, Gabriel Dombri– Founder at GROWTH MARKETING Academy & CEO at Tapptitude, Steve Jackson – Co-Founder, Group COO and Chairman Technology Outsourcing Xoomworks, Adrian Pica – Founder and editor at 150sec.com, Product Manager @ Telenav, Iulian Pădurariu – Co-Founder and CEO at PONY Car Sharing.

define school cluj

Conceptul #‎defineSchool este foarte bine definit astfel încât să acopere toate nevoile unui tânăr care doreşte să lanseze un startup sau intenţionează să conducă un business în IT.

În acest scop, principalele activități organizate în cadrul scolii vor fi:

Training-uri: fiecare zi va oferi participanților câte o sesiune de training centrată pe diverse teme: cercetare de piață, finanțare, resurse umane sau pitching.

Discuții deschise cu invitații: participanții vor avea șansa să discute deschis într-un cadru informal cu antreprenori de succes din domeniul IT.

Lucru în echipă: de-a lungul programului, participanții vor avea sesiuni de lucru în echipă, în cadrul cărora vor pune în aplicare teoria învățată la training-uri.

Team building: pentru ca fiecare participant să își înțeleagă mai bine rolul într-o echipă și, de asemenea, să învețe să conducă sau să lucreze într-un colectiv, vor participa la activități pentru a le dezvolta spiritul de echipă.

Seri de socializare: fiecare zi se va încheia cu un eveniment social unde participanții se vor putea relaxa și interacționa într-un mod informal atât între ei cât și cu invitații

#defineSchool a câștigat în 2015 premiul special al Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Galei Naționale a Societății Civile Tinere din Romania.

Înscrieri și mai multe detalii: www.defineSchool.ro


#defineSchool este un eveniment inițiat și organizat de către Asociatia Young Team, o echipă tânără, vizionară, pasionată de educație, antreprenoriat și sustinerea tinerilor în dobândirea încrederii în forțele proprii, bazandu-se pe dezvoltarea competențelor.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca,Tapptitude, Techsylvania, Spherik.

Evenimentul susține candidatura orasului Cluj-Napoca pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

 

 Lasă un răspuns

Site creat de