Uncategorized

Demonstratie hipica la Cluj. Calaretii vor prezenta tactici de vanatoare si lupta

demonstratie hipica

Vulturii din Călata/ Kalotaszegi Turul Nomád Hagyományőrző Egyesület vă invită la demonstraţia hipică care va avea loc duminică, de la ora 13 în Cluj-Napoca, zona Cetăţuia, spaţiul dintre hotelul Belvedere şi turnul paraşutiştilor.

Călăreţii vor prezenta tactici de vânătoare şi luptă, dar şi viaţa nomadă a hunilor şi a altor popoare din Est. La finalul spectacolului – în limita disponibilităţii – cei prezenţi vor avea posibilitatea de a călări.

Vulturii din Călata, cunoscuţi şi sub numele de Călăreţii de la Stana sunt una dintre cele mai vechi trupe de reconstituire istorică din România, prezentând spectacole hipice în diverse localităţi din Transilvania de peste un deceniu.

Demonstraţia hipică este organizată în cadrul proiectului pentru bugetare participativă COM’ON Cluj-Napoca, iniţiat de Grupul PONT şi finanţat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, derulat prin Fundaţia Comunitară Cluj (FCC).

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/554084731398202/ (Cuvinte de căutare: Spectacol ecvestru la Cluj)

La locaţie se poate ajunge (coborând la staţia Trâmbiţaşului) folosind autobuzul 38 din Piaţa Mihai Viteazul.

 

 

 

 Lasă un răspuns

Site creat de