Din Zona

Deschiderea unui cont la cazinourile online

Deschiderea unui cont la cazinourile online

Daca esti pasionat de jocurile de noroc, atunci in momentul de fata cazinourile online licentiate reprezinta de departe cea mai buna alegere. Bonusurile si ofertele promotionale pe care le poti incasa, numarul impresionant de jocuri disponibile, dar si posibilitatea de a te distra direct de pe mobil reprezinta doar o mica parte dintre avantajele pe care aceste platforme de pe internet ti le ofera.

Bineinteles ca pentru a incepe si tu sa te distrezi in mediul online, primul pas este sa iti deschizi un cont de jucator. Acest proces s-a simplificat tot mai mult in ultimii ani, astfel ca, in ziua de astazi inregistrarea la orice casino online nu dureaza mai mult de 2-3 minute.

Asadar, in doar cateva clipe te vei putea conecta in cont si te poti distra la cele mai tari jocuri de pe piata, iar in randurile de mai jos afli cum parcurgi etapa de inscriere.

Cum te inregistrezi la cazinourile online?

Inainte de toate, trebuie sa stii ca piata jocurilor de noroc online din Romania este reglementata de catre ONJN – Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Astfel, romanii care doresc sa se distreze la astfel de jocuri pe internet trebuie sa respecte o serie de reguli de baza legate de deschiderea contului.

In primul rand, este absolut esential si obligatoriu sa iti deschizi cont doar pe site-urile de cazino online cu licenta ONJN. Poti sa afli foarte usor daca o platforma este licentiata – trebuie sa gasesti pe pagina ei, de obicei in subsol, numarul licentei, data obtinerii si data de valabilitate. In plus, ca o masura de precautie suplimentara, poti sa intri si pe site-ul celor de la ONJN sa verifici lista cu site-urile acceptate.

Sa alegi un cazino online cu licenta inseamna sa te distrezi in siguranta si deplina legalitate si in plus astfel eviti sa primesti o amenda ce poate ajunge pana la 10.000 lei pentru cazurile in care joci pe un site fara licenta.

De asemenea, trebuie sa mai stii ca doar persoanele majore au dreptul sa isi deschida cont pe site-urile de cazino online, asadar trebuie sa ai minim 18 ani impliniti pentru a face acest lucru. Nu incerca sa pacalesti sistemul, creandu-ti cont pe numele altei persoane sau folosind detalii fictive, pentru ca in cele din urma tu vei avea de pierdut, iar contul iti va fi blocat.

Nu in ultimul rand, in cazinourile online licentiate ONJN au dreptul sa se inregistreze doar rezidentii romani, adica cei care locuiesc in tara. Daca esti plecat in strainatate nu incerca sa iti faci un cont, fiindca vei fi usor descoperit.

Daca indeplinesti aceste criterii minime amintite mai sus, atunci te vei putea inregistra fara niciun fel de probleme pe orice site licentiat de cazino online din Romania.

Deschiderea contului la un cazino online se rezuma la completarea unui formular de inregistrare. Iti sunt solicitate acolo o serie de informatii personale si detalii legate de cont si in plus, in unele cazuri, exista si un camp in care poti completa un cod bonus pentru activarea unei oferte de bun venit. De exemplu, uneori trebuie sa introduci un cod promotional Betano pentru a beneficia de oferta pentru clientii noi la inregistrare.

Printre informatiile standard cerute la inscrierea pe orice cazino online se numara urmatoarele:

  • Nume de familie – scrii numele tau de familie din cartea de identitate
  • Prenume – introduci prenumele din buletin, iar daca ai mai multe trebuie sa le treci pe toate
  • Data nasterii – introduci manual sau selectezi din campurile disponibile ziua, luna si anul in care te-ai nascut
  • Sexul – bifezi sexul corespunzator
  • CNP – specifici Codul Numeric Personal din 13 cifre pe care il gasesti in buletin
  • Adresa – introduci tara, judetul, orasul, strada, numarul, blocul etc., adica adresa ta completa, cea din buletin, chiar daca sa zicem ca acum locuiesti in alta parte
  • Telefon mobil – scrii numarul tau de mobil ce poate fi necesar in diverse situatii (recuperarea contului, primirea de mesaje promotionale etc.)
  • Adresa de e-mail – specifici o adresa de e-mail personala care va fi legata de contul tau
  • Nume de utilizator – introduci un username pe care il vei folosi pentru conectarea in cont
  • Parola – iti securizezi contul prin introducerea unei parole puternice

Pe langa aceste campuri pe care le vei avea completat la orice cazino online, fiecare platforma in parte poate solicita si alte cateva detalii. Ce trebuie sa stii este ca e foarte important sa completezi corect fiecare informatie, deoarece la un moment dat va trebui sa iti verifici contul si sa demonstrezi ca datele de la inscrierea pe site sunt corecte si reale.

Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la siguranta si confidentialitatea informatiilor tale personale. Cazinourile online acceptate de catre ONJN functioneaza pe baza unor sisteme informatice avansate de securitate, care iti stocheaza in deplina siguranta toate datele introduse.

Concluzionand, deschiderea unui cont la un cazino online este un proces extrem de simplu si intuitiv de realizat chiar si pentru un jucator cu zero experienta in acest domeniu.Lasă un răspuns

Site creat de