Din Oras

Descopera ce obiecte din domeniul constructiilor poti inchiria si economiseste bani

schele metalice

Lucrezi in domeniul constructiilor si cauti o modalitate prin care sa-ti eficientizezi costurile? Incepe prin a descoperi care sunt obiectele pe care le poti inchiria, in loc sa le cumperi, iar astfel planul tau financiar va arata deja mult mai bine.

Preturile pentru schele metalice, popi de sustinere, sisteme de cofrare si utilaje sunt destul de piperate, asa ca nu are rost sa blochezi sume importante de bani in ele. Cel mai bine este sa le inchiriezi strict in perioada in care sunt necesare, iar apoi sa le returnezi firmei cu care alegi sa colaborezi.

Schele metalice – ce sunt si cum te ajuta in constructii?

Schelele metalice reprezinta structuri metalice provizorii, cu ajutorul carora poti ridica imobile la inaltime foarte usor si cu ajutorul carora poti obtine acces la etajele superioare, astfel incat sa te ocupi de izolarea fatadelor ori de aplicarea tencuielii. Despre aceste sisteme trebuie sa stii si faptul ca sunt usor de montat si demontat, iar atunci cand le inchiriezi, firma partenera se ocupa de transport, dar si asistenta tehnica cu ajutorul unui personal specializat.

In ceea ce priveste tipurile de schele pe care le poti alege, trebuie sa stii ai la dispozitie urmatoarele variante:

  • schele fixe de fatada – iti asigura acces la un camp de lucru de 1 metru si au o capacitate de sustinere de cel mult 300 kg/metro patrat. Le poti monta la o inaltime maxima de 50 metri si sunt extrem de usor de montat, asa ca nu vei pierde foarte mult timp cu acest aspect;
  • schele mobile – au o dimensiune de 2 x 1,2 metri si o inaltima de maximum 15 metri. Spre deosebire de schelele fixe, cele mobile pot sustine cel mult 200 de kilograme.

Popi metalici

Popii metalici se numara si ei printre obiectele de care ai nevoie in domeniul constructiilor, fiind excelenti pentru sustinerea temporara a sistemelor de cofrare, a peretilor, dar si a planseelor. Ii poti regla pe lungime, asa ca ii poti folosi foarte usor in diferite tipuri de spatii. Livrarea ti se poate face direct pe santier, asa ca totul este extrem de usor pentru tine!

Sisteme de cofrare

In ceea ce priveste sistemele de cofrare, ele sunt disponibile in dimensiuni reglabile, in functie de modul in care ai nevoie sa le folosesti. De exemplu, le poti utiliza pentru cofrarea stalpilor, pentru cofrarea fundatiilor, dar si pentru cofrarea planseelor. Mai mult, trebuie sa ai in vedere ca sistemele sunt metalice sau din lemn, intrucat unele se folosesc pentru diafragme, iar celelalte pentru plansee.

Sisteme de sprijinire a santurilor

Despre sistemele de sprijinire a santurilor trebuie sa stii ca pot fi asamblate foarte usor de catre expertii care ti le livreaza. In acelasi timp, trebuie sa ai in vedere ca le poti utiliza de mai multe ori, iar de fiecare data obtii aceleasi rezultate optime pe care ti le doresti. Este vorba despre o metoda prin care poti reduce foarte mult costurile pe care le suporti, asa ca ar trebui sa o incerci macar o data!

LucInvest.ro iti este de ajutor atunci cand vrei sa-ti eficientizezi costurile in domeniul constructiilor! Aceasta companie iti pune la dispozitie serviciul de inchiriere schele metalice, putand totodata sa inchiriezi sistemele de cofrare, sistemele de spriijinire a santurilor ori schele metalice sau din lemn!

Fii atent la modul in care iti gestionezi costurile in domeniul constructiilor, iar astfel vei putea ridica imobilele dorite intr-un timp cat mai scurt!

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817

 Lasă un răspuns

Site creat de