Important, Social & Cultura

Descoperă Deliciile Postului Paștelui la Samsara 

Descoperă Deliciile Postului Paștelui la Samsara 

Descoperă Deliciile Postului Paștelui la Samsara 

În fiecare an, Postul Paștelui este o perioadă de reflectare și regăsire, însoțită de o abundență de preparate delicioase și sănătoase.

Cei de la Samsara se pregătesc să îți ofere o experiență culinară unică, în care vei descoperi gusturi sănătoase care să îți încânte simțurile. 

În această perioadă specială, îți prezentăm câteva dintre preparatele vegane de la Samsara, perfecte pentru Postul Paștelui: 

Supă cremă de broccoli  

supa crema broccoli samsara

Pregătită cu grijă și atenție, această supă este o explozie de savoare și nutrienți. 

Salată de cartofi dulci și quinoa 

salata de cartofi dulci samsara

Combinația perfectă dintre cartofii dulci, quinoa și alte ingrediente proaspete și sănătoase face din această salată o alegere excelentă pentru masa postului, oferindu-ți energie și sațietate în același timp. 

Dumplings 

dumplings samsara

Un deliciu tradițional reinterpretat într-o variantă vegană, preparat cu umplutură savuroasă și aluat fin și fraged. Reprezintă o îmbinare subtilă a gusturilor și texturilor, care te va teleporta direct în inima bucătăriilor asiatice. 

Raw cake cu vanilie și fructe de pădure  

raw cake samsara

Acest desert este o alegere perfectă pentru a-ți răsfăța papilele gustative în timpul postului. 

Așadar, alătură-te nouă în această călătorie culinară și descoperă gusturi noi și tentante la Samsara. Lasă-ne să îți încântăm simțurile și să îți hrănim sufletul cu preparatele noastre delicioase, potrivite pentru Postul Paștelui.  

Te poți bucura de aceste preparate la tine acasă, plasând o comandă pe Samsara Delivery, sau la restaurantul nostru de pe Strada Cardinal Iuliu Hossu nr.3. Îți poți rezerva masa apelând la 0799 073 073.  
Lasă un răspuns

Site creat de