Din Zona

Descoperă videochat-ul glamour la Studio20

Descoperă videochat-ul glamour la Studio20

Îți dorești un job în domeniul videochat-ului, însă eziți datorită faptului că nu dorești să renunți la haine în fața camerei? Studio20 vine cu propunerea perfectă – abordarea glamour! Vei beneficia de același pachet salarial avantajos setând, în același timp, anumite bariere cu privire la ceea ce vrei să afișezi! Află mai multe în continuare!

Pentru a te bucura de o carieră de succes ca model de videochat, trebuie să te îndrepți către o companie cu renume, care te va respecta ca angajat. De departe, Studio20 se numără printre companiile de top din domeniu, cu o experiență bogată de peste 20 de ani ca studio de videochat și numeroase sedii deschise atât în țară (6 studio-uri de videochat în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara), cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). Iar cum orice afacere se dezvoltă în același timp cu angajații, Studio20 caută să asigure cele mai bune condiții de lucru și beneficii pentru jucătorii-cheie – modelele de videochat!

Însă ce înseamnă mai exact termenul de videochat? În teorie, sensul de bază ar fi o discuție purtată între două persoane prin intermediul camerei de pe calculator sau telefon. Așteptările, desigur, sunt diferite de la un client la altul – unii clienți își doresc discuții sincere, care să îi relaxeze și să le distragă atenția de la stresul cotidian, în vreme ce alții sunt în căutarea unui spectacol special pentru adulți care, adesea, include nuditate. Probabil, când lumea vorbește de videochat, se gândește direct la a doua variantă, cea care implică nuditatea în fața camerei. Însă la Studio20 vei descoperi o nouă abordare – videochat-ul glamour!

studio20

Un model care practică videochat glamour nu va fi nevoită să se dezbrace deloc în fața camerei dacă nu dorește acest lucru. Ea va căuta să interacționeze direct cu clienții și să îi atragă în discuții cu farmecul personal, bazat în special pe atitudine și comunicare. Iată care sunt principalele trăsături de care ai nevoie pentru a reuși ca model glamour:

– trebuie să fii stăpână pe arta comunicării și să știi să te pliezi pe diverse subiecte abordate de client;

– este ideal să ai o fire prietenoasă, deschisă, însă să te îndrepți și spre o anumită direcție privind imaginea pe care o afișezi: romantică, senzuală, jucăușă, delicată – tu alegi ce te reprezintă;

– trebuie să te simți confortabilă în fața camerei și să nu ai emoții, astfel încât să poți răsfăța orice bărbat cu șarmul tău natural;

– bărbații te vor vedea ca fiind inaccesibilă, iar tu trebuie să te folosești de acest lucru în avantajul tău – poartă ținute, machiaj și bijuterii care să atragă atenția asupra ta, să îți scoată în evidență atuurile și să capteze interesul bărbaților;

– bazează-te pe tonul vocii, pe gesturile delicate, pe râsul elegant care apare la momentul potrivit;

– fii pozitivă, veselă, încrezătoare pentru a fermeca și cel mai pretențios partener de discuții.

Studio20 nu impune o experiență minimă persoanelor de sex feminin care își doresc o carieră ca model de videochat. Astfel, pentru a reuși în domeniu, trebuie să îndeplinești doar câteva condiții de bază: să ai minim 18 ani, să cunoști limba engleză la nivel mediu, să fii veselă și prietenoasă și, nu în ultimul rând, să ai încredere în tine și în farmecul tău. Restul vor veni de la sine odată ce vei avea primele sesiuni de videochat!

Desigur, în ajutorul tău va veni și întreaga echipă Studio20! Cu atât mai important dacă nu ai experiență anterioară în domeniu, studio-ul de videochat îți va asigura o perioadă de training și, în cu ocazia primei tale ședințe foto, consiliere de imagine. Cu această ocazie, echipa Studio20 îți va oferi sfaturi utile legate atât de look-ul general (ținută, accesorii, coafură, machiaj), cât și legate de comportament (gesturi, mimică, limbaj, reacții). Nimeni nu se naște învățat, însă cu sprijinul potrivit, poți ajunge la performanțe incredibile!

articol Studio20

În concluzie, nu trebuie să îți faci griji că nu te poți bucura de o carieră ca model de videochat doar pentru că nu dorești să te dezbraci în fața camerei. Acceptă să fii model de videochat glamour în cadrul Studio20 și vei descoperi cum poți avea orice bărbat la degetul mic cu doar câteva cuvinte și gesturi! Intră aici pentru a afla mai multe despre angajarea la Studio20!Lasă un răspuns

Site creat de