De Vazut, Important

Desenele animate care ne-au marcat copilăria

Desenele animate care ne-au marcat copilăria

Să ne întoarcem puțin în timp, mai exact în perioada copilăriei, unde cea mai mare grijă a noastră era aceea de a nu pierde vreun episod din desenul nostru preferat.

Cum ar fi fost copilăria noastră fără desene animate?

Vă zic eu, cu siguranța nu s-ar mai fi putut numi „copilărie”. Doar când pronunți cuvântul „copilărie” gândul îți zboară rapid la jucării, bomboane și bineînțeles … la desene!

În cazul în care nu ați crezut niciodată în mașina timpului, ei bine, ea există, iar cu ajutorul ei o să vă întorc puțin în timp să vă amintesc ce anume ne-a făcut copilăria mai frumoasă.

Tom și Jerry

Cu siguranță este printre cele mai îndrăgite desene animate. Serialul prezintă conflictul permanent dintre un motan pe nume Tom și un șoricel pe nume Jerry. Din păcate creatorul acestora, Gene Deitch, s-a stins din viață în data de 20 a acesti luni, dar cu siguranță a lăsat în urma lui cea mai frumoasă amintire pe care a putut-o avea un copil.

 

Popeye Marinarul

Este un personaj celebru atât de benzi desenate, cât și de desene animate, înfățișat ca fiind un marinar rebel, plin de mușchi. Acesta trage mereu dintr-o pipă și care cu ajutorul spanacului poate primi puteri supraomenești.

 

Viața cu Louie

Este un desen animat care prezintă întâmplările din viața lui Louie Anderson, un puști de 8 ani din Wisconsin. Acesta locuiește cu părinții și frații lui, iar la școală mereu este batjocorit de către inamicul lui Glen Glenn.

Laboratorul lui Dexter

Acțiunea acestui serial animat are loc într-un laborator secret din spatele unei bibiloteci pe care Dexter, un băiețel de 8 ani pasionat de știință, l-a creat. Acesta a creat laboratorul pentru tot felul de experimente științifice, dar pe care sora lui enervantă, Dee Dee, încearcă mereu să i le saboteze.

 

Curaj, câinele cel fricos

Serialul animat îi are ca protagoniști pe Curaj (cățelul), Muriel (stăpâna lui Curaj) și pe Eustache (soțul acesteia). Cu toții locuiesc într-o fermă din mijlocul unui oraș din Kansas, unde se întâmplă tot felul de lucruri bizare.

Fetițele Powerpuff

Acestea iau naștere datorită profesorului Utonim care le-a creat în laborator, dar care din greșeală, pe lângă și celelalte elemente, a adăugat „elementul X”. Datorită acestui element, cele trei fetițe, Blossom, Bubbles și Buttercap, au primit superputeri, iar acum se luptă cu toți răufăcătorii pentru a proteja orașul Townsville.

 

Ce-i cu Andy?

Andy Larkin este personajul principal din acest serial animat. Băiatul fiind îndrăgostit de Lori Mackney încearcă să o impresioneze pe aceasta cu tot felul de farse, de aici și porecla lui de „maestrul farselor”.

 

Spioanele

Acțiunea acestui serial se învârte în jurul celor trei adolescente din Beverly Hills: Sam, Clover și Alex. Aceste fete se luptă în secret cu tot felul de răufăcători, coordonate de șeful lor și totodată fondatorul agenției secrete WHOOP, Jerry.

Johnny Bravo

Serialul animat îl aduce în prim-plan pe Johnny, un tânăr blond, musculos, narcisist, un bărbat  irezistibil, un fel de Casanova din zilele noastre. Datorită aspectului său fizic, aceasta are impresia că poate avea la picioare orice femeie, fiind stereotipul bărbatului cuceritor, dar care de cele mai multe ori este refuzat de către femei.

 

Scooby-Doo

Impreună cu cei patru prieteni ai lui (Shaggy, Velma, Fred și Daphne), Scooby călătorește peste tot în lume cu Mașina Misterelor, pentru a desluși misterele legate de fantome sau alte ființe supranaturale.

Gemenii Cramp

Prezintă viața de zi cu zi a celor doi frați, Wayne și Lucian, care se ceartă mai mereu. Lucian este mai liniștit și îi place să își petreacă timpul în mlaștină, iar Wayne este neastâmpăratul familiei, un băiat care face tot felul de pozne și intră mereu în bucluc.

 

Familia Flinstone

bazat pe epoca primitivă, acest serial animat se referă la aventurile familiei Flinstone, a lui Fred și a soției sale Wilma, și a vecinilor săi Barney și Betty.

 

Ed, Edd și Eddy

Acțiunea acestor desene animate se axează asupra celor trei băieți, Ed, Edd (Dublu D) și Eddy care locuiesc într-o suburbie din Peach Creek. Aceștia fac tot felul de farse pentru a face rost de bani, dar de obicei farselor lor eșuează, iar prietenii lor se răzbună.

Casa Foster pentru prieteni imaginari

Este un serial de desene animate care prezintă viața unui băiețel pe nume Mac și a prietenului său imginar, Bloo. Bloo locuiește în casa doamnei Foster alături de alți prieteni imaginari care așteaptă să fie adoptați și ei de către cineva.

 

Sumbrele aventuri ale lui Billy și Mandy

Când Billy și Mandy sărbătoreau a zecea aniversare a hamsterului lui Billy, a apărut Negri (o așa-zisă personficare a morții) pentru a lua sufletul hamsterului. Mandy a refuzat să dea hamsterul și a propus un joc de limbo, iar dacă jocul era căștigat de Negri, acesta trebuia să rămână prietenul lor pe vecie.

 Lasă un răspuns

Site creat de