Din Oras

Desfăşurări de forţe impresionante la Untold! Peste 400 de poliţişti vor acţiona zilnic

photo

Circa 400 de poliţişti vor acţiona, zilnic,  în perioada 30.07- 02.08.2015, pentru desfăşurarea în bune condiţii a festivalului organizat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au luat măsuri suplimentare pentru ca festivalul muzical, organizat pe raza municipiului Cluj-Napoca, în perioada 30.07.-02.08.2015, să se desfăşoare în bune condiţii, fără incidente.

Astfel, circa 400 de poliţişti de ordine publică, rutieră, prevenire a criminalităţii, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, criminalişti, precum şi din cadrul altor structuri, sunt angrenați în activități.

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea, în timp real, a activităţilor ilicite, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.

În  această perioadă, vor fi restricţii de circulaţie în zona adiacentă desfășurării acestui eveniment. Astfel, poliţiştii recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră, iar conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate.

Poliţiştii de prevenire a criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii, au organizat puncte de informare şi vor distribui participanţilor flyere cu recomandări pentru prevenirea furturilor de bunuri personale, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale, în limbile română, engleză şi maghiară.

Totodată, înainte de debutul acestui festival, poliţiştii vor acţiona în zona campingurilor şi a parcărilor special amenajate, pentru  desfăşurarea unor activităţi de informare în scopul prevenirii faptelor de furt, în special a celor din auto.

Asigurăm cetățenii municipiului Cluj-Napoca de faptul că, pentru această perioadă, s-au luat măsuri pentru suplimentarea dispozitivelor de ordine publică, astfel încât patrule mixte, formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, vor executa misiuni pe raza întregului municipiu pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.Lasă un răspuns

Site creat de