Social & Cultura

Devino expert în achiziții publice cu Aprendis

Devino expert în achiziții publice cu Aprendis

Dacă vrei să înveți toate detaliile de care ai nevoie pentru a utiliza corespunzător platforma SEAP și să îți însușești aspecte esențiale cu privire la derularea procedurilor de achiziție publică și privată, un curs Aprendis este tot ce ai nevoie. Pornind de la legislație, chestiuni teoretice și aplicabilitate practică, vei avea șansa să îți conturezi un set vast de informații pe care să le poți pune în practică pentru dezvoltare profesională.

Inscrie-te aici la cursul de achiziții publice dacă îți dorești să dobândești toate cunoștințele și abilitățile de care ai nevoie pentru a efectua achiziții transparente și eficiente prin intermediul platformei SEAP.

De ce să alegi Aprendis pentru pregătire și formare profesională?

La ora actuală există nenumărate surse de informare, oficiale și neoficiale, la care să poți apela pentru a-ți lărgi orizontul de cunoștințe. Este important să știi să faci diferența între ce este corect și ce nu, pentru a avea garanția unei pregătiri corespunzătoare. Alegând un curs Aprendis elimini orice risc și te bucuri totodată de o serie vastă de avantaje.

Obții o specializare

Acest curs este ideal pentru toate persoanele care își doresc să înceapă o carieră în domeniul achizițiilor publice. Ai acces în mod sistematizat la toate informațiile, procedurile și rigorile de care ai nevoie pentru a putea practica în mod corect această profesie.

Îmbini teoria cu practica

Sesiunile de învățare sunt construite în așa fel încât să nu te lovești de o simplă înșiruire de aspecte teoretice. Fiecare informație vine cu o reprezentare concretă în practica de zi cu zi. Vei fi expus la numeroase exemple și situații de lucru pentru ca, la final, să fii pregătit să pui în practică tot ce ai învățat.

Ești pe mâinile unor profesioniști

Echipa Aprendis oferă de peste 15 ani cursuri de formare și dezvoltare profesională acreditate. În tot acest timp, specialiști cu vastă experiență în domenii concrete au devenit mentori care expun în fața ta tot ceea ce au învățat în cariera lor pentru a-ți oferi un exemplu concret și un model de parcurs profesional pe care să îl poți urma.

Programul este stabilit în avantajul tău

Trei săptămâni sunt alocate cursului de achiziții publice, timp suficient pentru familiarizarea și însușirea tuturor detaliilor esențiale. Sesiunile se desfășoară online, pe Zoom, sâmbăta și duminica între orele 10 și 14. În acest mod, vei putea fi prezent de fiecare dată, fără ca sesiunile să interfereze cu programul tău.

Obții un certificat de absolvire autorizat

După terminarea perioadei de învățare, vei susține un examen final care să ateste nivelul de pregătire dobândit. Un test grilă și un proiect amplu vor face obiectul acestui examen, la finalizarea căruia vei primi și un certificat de absolvire autorizat de către ANC, recunoscut la nivel național și european.

Te înscrii simplu și rapid

Dacă îți dorești să fii cursant Aprendis pentru a deveni expert în achiziții publice, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere de pe site. Ulterior, vei fi contactat de un membru al echipei pentru a pune la punct toate detaliile de participare.

Deblochezi multiple oportunități profesionale

Certificatul obținut și cunoștințele însușite vor cântări semnificativ la CV în momentul în care vei vrea să te angajezi ori să avansezi în carieră. Vei avea un avantaj clar în fața celorlalți candidați pe post, lucru care te va ajuta să îți atingi mult mai repede obiectivele profesionale.

Te bucuri de un raport cost-beneficii avantajos

Toate avantajele menționate îți sunt propuse în schimbul unui cost modic: 890 de lei este prețul pe care îl vei plăti pentru cele 3 săptămâni de curs în care vei putea ține constant legătura cu mentorul tău și îți va fi oferit un suport de curs complet pe baza căruia să înveți structurat și eficient.

Transformă-ți pasiunea în carieră cu Aprendis!Lasă un răspuns

Site creat de