Uncategorized

Dezbatere inedita la Cluj: Avantajele si dezavantajele relatiei de tipul "Friends with benefits"

Dezbatere inedita la Cluj: Avantajele si dezavantajele relatiei de tipul "Friends with benefits"

Dezbatere inedita la Cluj: Avantajele si dezavantajele relatiei de tipul „Friends with benefits”

Junior Psy Sex Experts 2.0 organizeaza miercuri, 9 decembrie, un debate inedit, considerat de multi subiect tabu. 19 studenti ai Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Cluj-Napoca vor desfasura in cadrul Saptamanii Sexualitatii evenimentul „Debate – Avantajele și dezavantajele relației de tipul Friends with benefits” care va avea loc in sala 19 a Facultatii de Psihologie de la ora 20.

In cadrul evenimentului Debate – Avantajele și dezavantajele relației de tipul <>” vor lua cuvantul trei moderatori care vor prezenta conceptul de „Friends with benefits”, ce se stie despre acest tip de relatii, ce presupun astfel de relatii, iar apoi vor invita participantii sa vina cu avantajele si dezavantajele acestui tip de relatie, atat din experienta proprie, cat si din ce au vazut sau citit.

Dezbaterea este una deschisa, astfel incat fiecare va putea spune ce crede despre tema pusa in discutie. La final participantii vor primi prezervative, drept multumire pentru prezenta si implicare. Mai mult, acestia vor fi indemnati sa se mentina informati si protejati.

Tocmai pentru ca este considerat un subiect tabu am ales sa organizam un astfel de debate. Noi asta incercam sa facem: sa spargem astfel de mituri cum ca nu se poate vorbi despre astfel de lucruri. Vrem sa spargem cat mai multe mituri si subiecte tabu si sa le facem accesibile; sa poti vorbi deschis despre ele, iar asta ne-a determinat sa alegem aceasta tema.

Relatiile de acest gen sunt foarte des intalnite in randul tinerilor, insa toti prefera sa se prefaca ca nu exista asa ceva. Iar daca ne prefacem ca ceva nu exista nu inseamna ca asa si este. Relatiile de acest fel exista, sunt des intalnite si destul de populare si controversate” a declarat pentru Cluju`.RO Alexandra Chiciudean, una din organizatarele evenimentului.Lasă un răspuns

Site creat de