Politic

Dezbatere publică la Cluj pentru dezvoltarea cartierului Sopor

cartierul Sopor

Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu O.A.R.T – Ordinul Arhitecților din România – filiala Transilvania, vă invită la o dezbatere publică în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) cu privire la realizarea master planului și P.U.Z.-ului pentru zona Sopor din Municipiul Cluj-Napoca, care se întinde pe o suprafață de peste 250 Ha.

Joi, 31 ianuarie, la Casino – Centrul de Cultură Urbană Cluj, ora 17.00, se va discuta despre reglementările urbanistice pentru zona Sopor care vor sta la baza temei de concurs pentru găsirea celei mai bune strategii de urbanizare pentru zona Sopor.

Primăria Cluj-Napoca alături de O.A.R.T – Ordinul Arhitecților din România – filiala Transilvania va lansa un concurs de solutii internațional pentru dezvoltarea noului cartier din Municipiul Cluj-Napoca, care să raspundă solicitărilor actuale ale comunității.

Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția proprietarilor de terenuri din zonă un instrument care le permite să își identifice parcela pe care o au în proprietate. Aplicația poate fi accesată aici.

​Prin intermediul aplicației, până în data de 28 februarie 2019, aceștia sunt invitați să completeze un chestionar prin care pot să formuleze propuneri cu privire la funcțiunile și utilizările pe care le doresc pentru terenurile pe care le au în proprietate.

Toate propunerile vor fi atent analizate de către echipa de proiect.Lasă un răspuns

Site creat de