Timp liber

#Dichisar | Târg de Crăciun cu Fun, Food & Sisterhood în Cluj-Napoca

#dichisar

Prima ediție #Dichisar în Cluj va avea loc în weekend-ul 16-17 decembrie, în plină febră a cadourilor de Crăciun. De la 10 la 20, spațiul super-creativ al Impact Hub CLUJ va găzdui două zile de fun, food şi shopping alternativ powered by Breslo.ro, pentru toţi iubitorii de design şi handmade românesc. Pe strada Gării, nr.21. De venit în gaşca!

“Transilvania are o amprentă creativă aparte și un entuziasm autentic pentru design-ul local, pe care le vedem în acțiune pe Breslo de ani buni. Abia așteptăm să cunoaștem și offline publicul ardelean iubitor de frumos!” au transmis organizatorii.

Pentru cine nu știe incă, evenimentele #Dichisar sunt întâlnirile oficiale ale celei mai mari comunităti creative din România: Breslo.ro. E plin de creatori români aleși pe sprânceană, muzică bună și mult fun, ca la niciun alt târg! Uite 5 motive să nu-l ratezi, oriunde ai fi:

  1. ATMOSFERA | Pleci inspirat și binedispus

Oricui îi face bine să fie înconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme. Cei ce l-au vizitat cel puțin o dată știu deja că e târgul care îți resetează standardele, pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

  1. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj și misiune

Organizat de cel mai mare marketing creativ din România, #Dichisar e la fel de divers precum comunitatea pe care o reprezintă Breslo.ro. Găsești cadouri deștepte și pentru prietena artistă și pentru cea geeky, pentru mamă, șefă, soră, dar mai ales pentru ține.

  1. EXPOZANȚII | Oameni faini, talentați și cu picioarele pe pămant

Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, aici e locul. Când te întâmpină cu zâmbet larg și creatorul de jucării dar și designer-ul de bijuterii contemporane, știi că ai ajuns în locul potrivit. Breslo spune așa:

“#Dichisar a crescut atât de repede pentru că toți cei implicați au crezut în el. Nu a fost niciodată o simplă tranzacte între noi și expozanți, ci un proiect pe care l-am crescut împreună cu entuziasm și încredere, mai mare decât am fi putut-o face vreodată singuri. Entuziasmul ăsta e cel care se simte de la intrare, ca mirosul de cafea. Te molipsește.” au declarat organizatorii evenimentului.

  1. BAR & BRUNCH | De venit în gașcă, e de stat aici

La #Dichisar cafeaua e mereu proaspăt măcinată, prăjiturile se fac cu unt, dulcețurile cu fructe din grădină și tartele se comandă cu accent franțuzesc. Grijă cu ce vă îmbrăcați, recomandăm fuste cu elastic în talie.

  1. TOMBOLA CU MULȚUMIM | +50 de cadouri surpriză donate de designeri

Tombola cu Mulțumim este modul comunității Breslo de a-și arăta aprecierea pentru cei ce cumpără de la #Dichisar, susținând astfel designul românesc. Fiecare creator donează câte un cadou surpriză, pe care îl poți câștiga pe loc dacă ești norocos.

Prima editie #Dichisar in Cluj se intampla pe 16-17 Decembrie, la Impact HUB, strada Garii 21. Intrarea este gratuită.Lasă un răspuns

Site creat de