Social & Cultura

Din sânge și cenușă: un nou roman de excepție semnat de Jennifer L. Armentrout

Blood and Ash

Vești bune pentru toți iubitorii genului Young Adult și fantasy: Jennifer L. Armentrout ne încântă cu o serie nouă, mai exact Blood and Ash, iar primul volum este deja disponibil pe LIBREX. Autoarea de origine americană locuiește în Charles Town, West Virginia și este o scriitoare prolifică, deoarece îi place să petreacă mai bine de opt ore pe zi în prezența personajelor sale. Restul timpului și-l petrece alături de soțul său și de câinele lor, iar seară îi place să urmărească filme cu zombie. Este interesant de precizat că dragostea pentru scris a luat naștere într-un mod mai puțin obișnuit, mai exact în timpul orelor de matematică. Atunci, autoarea scria pe ascuns nuvele.

Autoarea este recunoscută pentru romanele sale încadrate la categoria Young Adult și îi place foarte mult să scrie romance contemporan, fantasy și science fiction. Scrierile sale sunt atât de cunoscute încât unul dintre romane, Obsidian va fi ecranizat în cel mai scurt timp. Despre autoare, mai trebuie să precizăm și că și-a publicat cărțile atât în regim self-publishing, dar și având contracte cu edituri cunoscute sau cu publicații independente. Îi place să profite de orice oportunitate, așa că nu ratează vreo ocazie de a-și publica scrierile. Tot autoarea este și cea care organizează evenimente pentru autorii de bestselleruri din categoria Young Adult și nu numai (de regulă participă peste o sută de autori).

Printre cele mai cunoscute romane ale autoarei, pe care le poți comanda de pe libraria online LIBREX, se numără și: Să nu spui niciodată pentru totdeauna, Ruină și blestem, Seria Titanii, Ruină și blestem, Rămâi cu mine.

Cea mai recentă serie a autoarei se numește Blood and Ash și cu siguranță te va impresiona la fel ca și celelalte, în cazul în care ai citit deja scrierile autoarei. Cartea este despre o fată aleasă încă de la naștere pentru a le oferi oamenilor calea spre altă lume. Astfel, Poppy a simțit întotdeauna că viața sa nu îi aparține. Era o Fecioară solitară care nu trebuia atinsă sau privită. Nu trebuia să i se vorbească, iar cele mai obișnuite gesturi erau interzise pentru ea. Așteptând ziua Ascensiunii, își petrecea timpul alături de gardienii din castel și luptând împotriva forțelor răului, care i-au ucis părinții.

Totul se complică în momentul în care unul dintre gardieni o face să simtă că poate să își dorească mai mult de la viață și o îndeamnă spre păcat. Astfel, Poppy riscă să nu își mai îndeplinească datoria față de poporul său și să fie considerată nedemnă de către zei. Va reuși această să treacă peste dorințele sale și să își ducă menirea la capăt? Poți afla citind noua carte Din sange si cenusa, primul volum al seriei Blood and Ash.

În încheiere, am vrea să știm dacă ai citit vreo carte a autoarei și dacă te-ar tenta noua serie care prezintă o lume fantastică și lupta dintre dorință și datorie a lui Poppy!

Photo by Yuri Efremov on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de