De Vazut, Important

Documentar turistic despre pădurea bântuită Hoia-Baciu! A apărut al doilea trailer al producţiei

Pădurea Hoia-Baciu

De data aceasta, iubitorii de documentare pot vedea fragmente scurte din câteva interviuri cu specialişti ȋn diverse domenii. Cel mai cunoscut dintre cercetătorii pădurii, profesorul Adrian Pătruţ, apare şi el ȋn film şi recunoaste că fenomenele din pădurea Hoia-Baciu nu sunt nimic din ce mintea umană ȋşi poate imagina. În trailer există şi o secvenţă ȋn care este reconstituită o ȋntâmplare a trei tineri. Aceştia decid să ȋnnopteze ȋn pădure, ȋnsă noaptea aud paşi grei ȋn jurul cortului. De fiecare dată când ies să verifice dacă le dă ceva animal târcoale, nu găsesc nimic.

Filmul este extrem de dinamic şi conţine imagini aeriene şi terestre spectaculoase.  După ce primul trailer a fost narat de Peter Baker, voiceover BBC, de data aceasta cel care asigură naraţiunea este Eric Gordon, voce cunoscută la nivel mondial de la CNN.

Proiectul “The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend?” este unul complex ȋntrucât producătorii şi-au propus să şi marcheze câteva trasee turistice ȋn pădure, dar şi să organizeze acţiuni de ecologizare a pădurii. Ei vor munci tot anul la filmări şi vor veni pe piaţă cu un documentar turistic modern, dar care nu va conţine denaturări sau exagerări hollywoodiene.

Producătorii ȋi ţin pe jar până ȋn decembrie pe curioşi, care vor putea să cumpere acest documentar turistic şi să-l ofere cadou prietenilor din ţară şi din străinătate. Filmul-suvenir va fi lansat la sfârşitul anului, ȋnsă se vor putea face pre-comenzi ȋncă din luna octombrie de pe site-ul oficial al documentarului, www.hoiabaciuforest.ro .  

The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend? – Trailer 2 from GVT Media – Ghid Video Turistic on Vimeo.Lasă un răspuns

Site creat de