Din Zona

Doi clujeni arestaţi pentru trafic de droguri. Au fost descoperite 74 de plante de cannabis, 3 kilograme de cannabis şi răsaduri (VIDEO)

IMG 20171004 WA0005

Poliţiştii din Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T., cercetează trei persoane care ar fi cultivat cannabis în scop de comercializare.  Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior arestaţi preventiv/la domiciliu.

 La data de 3 octombrie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au depistat în flagrant delict, în cartierul Iris, din Cluj-Napoca, o femeie şi un bărbat care ar fi recoltat plante de cannabis.

Asupra acestora au fost găsite 56 de plicuri cu cannabis.

Persoanele au fost identificate, stabilind că este vorba despre o femeie, de 31 de ani, şi un bărbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca.

De asemenea, au fost efectuate percheziții la domiciliile celor două persoane depistate în flagrant, fiind identificată și a treia persoană bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 41 de ani, din Cluj-Napoca.

La locul de domiciliu al femeii, poliţiştii au descoperit şi ridicat 74 de plante de cannabis, ajunse la maturitate şi 100 de răsaduri de plante de cannabis, într-o seră. De asemenea, in imobil au fost găsite 3 kilograme de cannabis în cutii sau la uscat, în beci.

În urma prezentării acestora în faţa instanţei,  doi dintre ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, faţă de unul fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.Lasă un răspuns

Site creat de