Din Oras

Doi clujeni, care i-au ajutat pe poliţişti să rezolve două cazuri, au fost premiaţi

spirit civic cluj

Azi, 22 februarie, doi cetățeni, care au venit în sprijinul polițiștilor pentru soluționarea unor cazuri, au fost invitați la sediul instituției și au fost felicitați de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Celor doi tineri, din Cluj-Napoca, le-au fost acordate diplome de merit, care au fost înmânate în cadru festiv de către domnul prefect Ioan Vușcan.

Traian Nicolau, invitat azi la sediul inspectoratului, și-a adus aportul în soluționarea unui caz de tâlhărie. Fapta s-a petrecut la data de 1 februarie ac., pe strada Vasile Goldiș, când un bărbat a fost deposedat prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa. Bărbatul a identificat tinerii implicați în fapta de tâlhărie și i-a predat organelor abilitate, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore de către polițiști și arestați preventiv.

De asemenea, pentru modul în care a ales să acționeze, Bukovszki Szabolcs a fost invitat la sediul unității. Acesta a identificat un tânăr care, la data de 19 februarie a.c., a sustras un laptop dintr-un autoturism parcat pe strada Tipografiei. Imediat după ce a constatat furtul, a întreprins activități pentru depistarea autorului faptei.

Scopul organizării unor astfel de momente este acela de promova spiritul civic și de a încuraja cetățenii să ia atitudine, să vină în sprijinul oamenilor legii, pentru o comunitate sigură.Lasă un răspuns

Site creat de