Timp liber, Important

Donează sânge şi mergi gratuit la festivalul UNTOLD 2021

Festivalul UNTOLD 2018 va fi transmis LIVE pe YouTube

Campania Blood Network continuă

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă!

Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România.

UNTOLD va desfăşura campania Blood Network în perioada 17 iulie – 05 septembrie

În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România.

Donezi şi primeşti bilet gratuit pentru prima zi de UNTOLD 2021

Ca și în anii precedenți, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile.

Caravana poate fi găsită în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.  

 • BUCURESTI: 17, 18 IULIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
 • CONSTANȚA: 24, 25 IULIE, PLAJA NEVERSEA
 • TÂRGU-MUREȘ: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIAȚA TINERETULUI
 • SIBIU: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIETONALUL MAGAZINULUI DUMBRAVA, PIAȚA MARE
 • ORADEA: 7,8 AUGUST, PIAȚA UNIRII
 • PLOIEȘTI: 14, 15 AUGUST, PALATUL CULTURII
 • CRAIOVA: 14,15 AUGUST, PIAȚA MIHAI VITEAZUL
 • IAȘI: 21, 22 AUGUST, IULIUS MALL
 • TIMIȘOARA: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII
 • BRAȘOV: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII
 • CLUJ-NAPOCA: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA EROILOR

Cum funcţionează campania Blood Network

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România.

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network.

Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

Mesajul organizatorilor campaniei Blood Network

EDY CHEREJI, director de comunicare UNTOLD „Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți!

ANNA-KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România „În România e nevoie constantă de sânge, iar unul dintre cele mai simple moduri de a avea un impact pozitiv este să donăm. Noi, la Kaufland România, credem că implicarea face diferența, așa că de șase ani ne unim forțele cu festivalurile UNTOLD și Neversea pentru a aduce cât mai mulți donatori în rețeaua Blood Network. Donarea de sânge este o super putere pe care o avem mulți dintre noi și împreună putem face mult bine în jurul nostru.”Lasă un răspuns

Site creat de