Din Zona

A doua ediție a evenimentului Deco Days la Cluj-Napoca

Deco Days

Deco Center, membru al grupului de firme Mendola Investment Group, organizează în 28-29 septembrie la Cluj Napoca, a doua ediție a evenimentului Deco Days.

Hotărâți să dezvolte conceptul de anul trecut, promit o călătorie fascinantă între trecut și viitor, infuzată cu nuanțe și texturi mereu surprinzătoare. Evenimentul, atipic şi unic este un loc de întâlnire al artei și al textilelor, și aduce în faţa publicului său o expoziţie fascinantă de ţesături pentru perdele și draperii.

În cadrul celor două zile ale evenimentului, participanţii au ocazia să asiste la prezentări de business, conferinţe, expoziţii, urmate de o seară inedită de cocktail, într-o atmosfera feerică si exuberantă.

Mendola Investment Group este un business de familie localizat în Cluj Napoca care operează mai multe companii diferite cu focus pe home&deco. Deco Center fondat în 1994 face parte din grup având ca obiect de activitate producția și distribuția de textile pentru casă, core business-ul fiind perdelele și draperiile, sub brandul Mendola Fabrics.

Brandurile care alcătuiesc familia Mendola au fiecare un stil aparte şi o paletă de culori distinctă, încorporând o varietate extinsă de nuanţe clasice şi contemporane, dar în acelaşi timp, uşor de asortat cu orice interior. Creativitatea în alegerea materialelor, design-urilor şi cel mai înalt nivel de calitate pentru produse şi servicii formează etosul central al Deco Center.

Deco Days este singurul eveniment dedicat industriei textile organizat în Cluj-Napoca care atestă faptul că există o multitudine de abordări stilistice şi că domeniul are încă multe moduri de exprimare. Unicitatea acestui eveniment se confirmă atât prin nivelul profesional al creaţiilor cât şi prin calitatea materialelor utilizate în elaborarea instalațiilor de artă prezentate. Cu siguranţă putem vorbi despre calitațile artistice a textilelor, în acest caz a perdelelor și draperiilor.

Cu fiecare ediție organizată, Deco Days îşi propune să revoluţioneze industria textilă home&deco prin materialele de calitate atent selecţionate şi încrederea oferită partenerilor. Obiectivul Deco Center este poziționarea în top 3 din regiunea Europei Centrale şi de Est. Compania de anvergură internaţională, cu peste 100 de angajaţi şi capital 100% autohton, deţinut de familia Székely din Cluj-Napoca. În România, Deco Center colaborează cu peste 290 clienți, magazinele fiind specializate în perdele, draperii, tapet, mobilier, decorațiuni interioare sau designeri.

Doar la Deco Days vei putea avea experiența vizionării unei expoziții de artă utilizând ca pretext artistic materialele Mendola Fabrics.

 Lasă un răspuns

Site creat de