De Vazut, Din Zona

Doua persoane au ajuns la spital in Cluj dupa ce au fost atacate de ursi (VIDEO)

1atacat urs

Un barbat in varsta de 42 de ani si un copil de 13 ani din satul clujean Batin au ajuns, in aceasta dimineata, la spitalul din Dej, grav raniti dupa ce au fost atacati de ursi.

Acestia se aflau la o stana din apropierea localitatii, cand au vazut intr-un lan de porumb trei ursi. Baiatul ar fi vrut sa-i alunge, dar animalele au devenit agresive si l-au atacat. Barbatul a vazut totul si a intervenit pentru a-l apara pe baiat. Acesta a reusit sa fuga, dar ciobanul a ramas si s-a luptat cu ursii, care in cele din urma au fost alungati de cainii de la stana. Ajuns in sat, copilul a dat alarma, iar tatal acestuia a urcat cu tractorul pana la stana pentru a-l duce pe cioban la spital. Doua ambulante de la Dej au ajuns de urgenta in Batin si i-au preluat pe cei doi, dupa care i-au transportat la Spitalul Municipal Dej. Ranile suferite de barbat au fost grave, astfel incat medicii l-au bagat direct in sala de operatie. Dupa aceea, atat el cat si copilul au fost transferati la Cluj-Napoca.

Oamenii spun ca nu au mai intalnit ursi in zona, desi stiu de existenta acestora, deoarece un fond de vanatoare din apropiere a fost populat cu ursi acum cativa ani.Lasă un răspuns

Site creat de