Din Zona

Dramsylvania – cel mai important eveniment de scotch din Ardeal

Dramsylvania

În data de 11 iunie, la Hotelul Grand din Târgu-Mureș va avea loc cel mai mare eveniment de scotch whisky din Transilvania, intitulat în mod sugestiv ”Dramsylvania” (www.dramsylvania.com).
”Dramsylvania” a fost creată mulțumită unor profesioniști din Scoția și câțiva oameni iubitori de whisky din Transilvania cu scopul de a face cunoscut și a aduce un omagiu celei mai bune băuturi din toate timpurile.

Aflat la a treia ediție, evenimentul internațional ”Dramsylvania” va reuni 150 de oameni din business-ul whisky-ului, master blenderi din Scoția, producători, distribuitori și consumatori, făcând din România o destinație interesantă pentru produsele de calitate.

”Dramsylvania” propune și în acest an mai multe activități pentru iubitorii de whisky:

– un Masterclass susținut de către John Lamond, Master of Malt și una dintre cele mai influente persoane din lumea contemporană a scotch whisky-ului;
– un bufet suedez de whisky-uri premium;
– o tombolă cu premii personalizate;
– o degustare de whisky-uri super-premium, cu o vechime venerabilă de 21, 25, 34 de ani;
– o licitație pentru un scotch whisky de 28 de ani.

Echipa snoblesse.ro susține ”Dramsylvania” mizând pe internaționalizarea industriilor creative tradiționale, a calității vieții și LifeStyle-ului clujean, prin: CULTainment, ARTainment, EDUtainment, bazat pe HighTech Culture.Lasă un răspuns

Site creat de