De Vazut, Important

DreamHack cel mai mare festival de cultură digitală din lume se desfăşoară între 16 şi 18 septembrie în Capitală

Dreamhack cluj napoca e1449925148369

DreamHack este cel mai mare festival de cultură digitală din lume; este tărâmul spectacolului oferit de sporturile electronice (esports) de performanță, de cel al Cosplayerilor, al vloggerilor și al tehnologiei digitale de cel mai înalt nivel.

DreamHack a fost recunoscut de Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cel mai mare LAN Party (Local Area Network), dar și computer festival cu cel mai mare trafic și cea mai rapidă conexiune la Internet de pe întreg Mapamondul.

DreamHack a început în 1994 în Suedia, iar astăzi se defășoară anual în Germania, Marea Britanie, Franța, Spania, Statele Unite, Canada, Suedia și România. Pentru că adună milioane de spectatori de toate națiile în edițiile din DreamHack World Tour, dar și o multitudine de evenimente, fanii obișnuiesc să-i spună „Woodstock-ul digital”.

Ce sunt sporturile electronice (esports)

Sporturile electronice sau esports sunt acele jocuri video care au ajuns la nivelul competițional înalt, sunt discipline sportive recunoscute în lume; au jucători profesioniști, au antrenori, au organizații (cluburi), au cam tot ce au și sportivii de performanță din sportul tradițional.

Există o distincție foarte clară între gaming, care nu este nimic mai mult decât procesul de delectare în fața calculatorului sau device și sport electronic (eSports), al cărui scop este obținerea de performanțe utilizând metode și mijloace sportive.

DreamHack Bucharest 2016

DreamHack este adus în România de către PGL, organizație cu 14 ani de experiență în organizarea de evenimente naționale și internaționale de sporturi electronice (esports).

DreamHack are până acum cinci ediții de succes în București și una la Cluj-Napoca, care a găzduit primul Major de CS:GO, așezând România lângă Germania, Suedia și Polonia, singurele țări din Europa care au avut competiții CS:GO Major, cel mai înalt rang acordat turneelor profesioniste CS:GO care se remarcă prin prestigiul echipelor participante, calitatea producției și valoarea premiilor.

În această toamnă, DreamHack revine în Capitală, unde a avut cinci mari succese consecutive, la Sala Polivalentă, același loc deja familiar fanilor DreamHack. Evenimentul va avea loc intre 16 si 18 septembrie in Sala Polivalenta din Bucuresti.

Alături de marea scenă esports, pe care vor urca cele mai bune echipe profesioniste de CS:GO, din Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016, publicul va avea parte de surprize, întâlniri cu vedetele youtube-ului, precum și posibilitatea de a câștiga faimă și premii la competițiile dedicate gamerilor amatori.S-au pus în vânzare biletele pentru DreamHack Bucharest 2016

Virtus.pro și EnVyUs revin pe scena Sălii Polivalente la DreamHack Bucharest 2016

PGL Tavern Tales revine cu premii de 25.000 de dolari la DreamHack Bucharest 2016Lasă un răspuns

Site creat de