Din Oras

Drpciv Cluj

Drpciv Cluj

Drpciv Cluj este un serviciu oferit de către Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări (DGPIC) al judeţului Cluj. Acest serviciu oferă oportunitatea cetăţenilor din Cluj să îşi facă programările pentru examenele auto şi permise de conducere direct de pe internet, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul instituţiei.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se află în cartierul Someșeni, în clădirea Biroului Vamal de interior Cluj, strada Traian Vuia, nr.157, din Cluj-Napoca.

Pe site-ul Drpciv Cluj, utilizatorii pot găsi informaţii utile despre cum să îşi facă programările pentru examene, ce documente sunt necesare, unde pot fi găsite centrele de examinare şi multe altele. De asemenea, pe site sunt afişate şi programările disponibile, astfel încât utilizatorii să poată alege data şi oră care li se potriveşte.

Cu ajutorul acestui serviciu, cetăţenii din Cluj pot economisi timp şi bani, deoarece nu mai trebuie să se deplaseze la sediul Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Cluj pentru a face programările. În plus, sistemul online este disponibil non-stop, astfel încât utilizatorii să poată face programările oricând doresc, fără a mai fi nevoie să se organizeze după programul de funcţionare al Serviciului Permise și Înmatriculări Auto Cluj.

În concluzie, Drpciv Cluj este un serviciu foarte util pentru cetăţenii din Cluj, care le permite să îşi facă programările pentru examenele auto şi permise de conducere direct de pe internet, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Cluj. Acest serviciu le oferă utilizatorilor comoditate, economie de timp şi bani, precum şi posibilitatea de a face programările oricând doresc.Lasă un răspuns

Site creat de