Din Zona

Drumul European 60 dintre Cluj-Napoca şi Oradea este închis din cauza aluviunilor

aluviuni ploaie inundatie

ACTUALIZARE 14: 14 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Cluj, traficul rutier pe DN1E60 Cluj – Oradea a fost reluat la kilometrul 535+ 500 de metri, însă se circulă îngreunat.

Amintim că, din cauza scurgerii pe suprafaţa carosabilă a apei şi aluviunilor, circulaţia rutieră a fost oprită pentru scurt timp.


ACTUALIZARE 14:02 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13:45), în judeţul Cluj, circulaţia feroviară pe magistrala 300 este întreruptă la kilometrii feroviari 561+727 (între localităţile Brăişor – Poieni) şi 569+574 (între localităţile Ciucea şi Poieni), din cauza inundării liniilor de cale ferată.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza,  scurgerii pe suprafaţa carosabilă a apei şi aluviunilor, circulaţia rutieră pe DN1E60 Cluj – Oradea, este oprită la kilometrul 535+ 500 de metri.

De asemenea, traficul se desfăşoară cu dificultate, tot din cauza ploilor abundente, între localităţile clujene Poieni şi Bologa.

foto: arhiva


Lasă un răspuns

Site creat de