Din Zona, Important

Drumul Mărişel – Măguri Răcătău din judeţul Cluj a fost reabilitat (Galerie FOTO)

Drumul Mărişel - Măguri Răcătău din judeţul Cluj a fost reabilitat

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările derulate pe sectorul Mărișel – Măguri Răcătău al drumului județean 107T.

Astfel, după asfaltarea acestui ultim sector de drum în lungime de 6,165 kilometri și realizarea marcajelor rutiere marginale, investiția a fost complet finalizată prin realizarea acostamentelor și montarea parapeților metalici de siguranță.

Tot în cursul acestui an, în luna mai, Consiliul Județean a finalizat asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4,53 kilometri. Alte două sectoare ale drumului, în lungime totală de cca. 9,7 kilometri, au fost asfaltate în cursul anilor precedenți, cu precădere în anul 2019.

Mă bucur să pot anunța iubitorii muntelui, ai sporturilor de iarnă și, în general, amatorii de timp liber petrecut în natură că drumul Măguri – Măguri Răcătău – Mărișel este intregral asfaltat iar lucrările sunt complet finalizate. E o zonă montană superbă, cu un potențial turistic uriaș, la a cărei dezvoltare și punere în valoare am contribuit prin asfaltarea acestui drum care nu doar că oferă condiții excelente de trafic ci și arată cu adevărat impresionant“, se arăta într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj.

foto credit: bluedot.ro

drum marisel maguri racatau 2020

drum marisel maguri racatauLasă un răspuns

Site creat de