Social & Cultura

Duritate la superlativ – conceptul G-Shock al ceasurilor de mână

G-Shock

Inainte de achizitionarea unui ceas de mana, cumparatorii tin cont de mai multe criterii. Uneori nu numai aspectul estetic si stilul in care se incadreaza ceasul sunt importante, ci si rezistenta, pretul si functionalitatea acestuia.

Prin lansarea primelor ceasuri Casio G-Shock, la inceputul anilor 1980, compania a vrut sa schimbe intreaga conceptie generala pe care oamenii o aveau despre ceasurile de mana si sa transforme ceasul intr-un instrument util, care va face fata chiar si conditiilor de exploatare extreme.

Ceasul ca bijuterie nu mai este un concept la moda si nu mai este acceptat de toate categoriile de persoane, acesta fiind inlocuit ce conceptul de ceas ca instrument indestructibil, care functioneaza si in cele mai dure conditii de utiliare, de la vibratii si temperaturi scazute, pana la apa, socuri, noroi si multe altele.

Conceptul G-Shock si-a gasit repede adepti in intreaga lume si a devenit una dintre cele mai rezistente optiuni in cazul ceasurilor. Gratie folosirii unor tehnologii noi si gratie aplicarii si dezvoltarii in mod continuu a gandirii neconventionale despre ceasuri de mana, marca G-Shock a devenit un produs apreciat de clientii Casio.

Principalele avantaje ale conceptului G-Shock

Pentru clientii care vor opta pentru un ceas Casio G-Shock, nu va exista nimic care sa le zdruncine increderea ca au facut cea mai buna investitie a ultimilor ani. Un astfel de ceas va rezista la o cadere libera de la 10 metri inaltime, va rezista la 10 bari, la o adancime de pana la 100 de metri sub apa si va avea o durata de viata a bateriei de circa 10 ani.

Pornind de la premiza gresita ca ceasurile de mana sunt produse extrem de fragile, clientii sunt surprinsi de ceea ce le ofera conceptul G-Shock al marcii Casio. Seria de ceasuri a reprezentat o provocare a bunului simt, dar si o provocare in sine pentru aceste accesorii. Sute de prototipuri experimentale au fost supuse testelor de anduranta, iar dezvoltarea structurala, precum si imbunatatirea partilor componente a durat aproximativ doi ani.

G-Shock este un concept lansat dupa un lung proces de cercetare si inovare, dupa multiple erori si experiemente esuate, insa rezultatul actual este fantastic.

Inca de la lansarea acestui concept, in anii 1980, G-Shock a evoluat continuu si a imbunatatit ceasurile in mod constant in ultimele decenii, iar, la ora actuala, ceasurile rezista la orice fel de test – de la testul caderii libere pe o suprafata dura, testul pistonului, testul in apa adanca, testul la gheata, pana la testul ciocanului si testul vibratiilor.

Magazinul online Japora ofera clientilor posibilitatea de a investi in ceasuri G-Shock moderne, accesibile ca si pret, originale, in diferite culori si modele. Fiecare ceas in parte este prezentat in amanunt, majoritatea beneficiind de cronometru, temporizator, alarma multifunctionala, calendar, afisarea zilei si datei curente si, desigur, nu in ultimul rand, de afisarea orei.

Cumparatorii au ocazia de a vedea si fotografii reale si foarte bine realizate ale produselor, de a afla detalii in ceea ce priveste materialele din care sunt fabricate bratara si cadranul, care sunt dimensiunile carcasei si care este greutatea aproximativa a produsului.Lasă un răspuns

Site creat de