IT

EasyCart – sprijin pentru dezvoltarea business-urilor în mediul online

EasyCart – sprijin pentru dezvoltarea business-urilor în mediul online

Timpul îndelungat de procesare, procedurile complexe și multitudinea provocărilor care pot apărea pe parcurs îi determină pe mulți antreprenori să amâne momentul deschiderii unui magazin online. Lucrul acesta reprezintă o piedică în calea dezvoltării afacerii în general, date fiind nenumăratele avantaje pe care le poate aduce o asemenea extensie. Dacă te afli în situația în care vrei să treci la pasul următor, însă nu știi cu exactitate ce ai de făcut, îți propunem o soluție foarte avantajoasă. Alege easyCart ca soluție de Ecommerce și fă din crearea magazinului tău online un proces simplu și rapid!

Descoperă avantajele serviciilor de creare magazin online oferite de easyCart

Este important să știi care sunt principalele beneficii de care te vei bucura pentru afacerea ta în urma unei relații de colaborare cu easyCart. În primul rând, timpul necesar pentru ca întreg procesul să fie finalizat este foarte scurt. Aproximativ două săptămâni va dura ca totul să fie pus la punct și să poți da drumul vânzărilor online.

De asemenea, costurile sunt în perfect echilibru cu toate facilitățile de care vei avea parte. Mai exact, vei plăti un preț mic pentru un site creat de la zero care include toate funcțiile de care are nevoie pentru a funcționa în mod optim și a încuraja clienții să finalizeze comenzile. Multiple integrări, servicii de optimizare SEO, interfață atractivă și intuitivă, dar și posibilități multiple de personalizare a designului sunt disponibile. De asemenea, site-ul va fi optimizat și pentru mobil, serviciile de mentenanță sunt incluse și ai parte de suport tehnic 24/7 astfel încât să te asiguri că totul se ridică la înălțimea așteptărilor.

Cine poate beneficia de serviciile easyCart?

Răspunsul simplu ar fi oricine are o afacere pe care dorește să o dezvolte. În esență, există mai multe nuanțe ale acestei întrebări pe care încercăm să le acoperim. În primă instanță, dacă deții un brand care activează doar în plan fizic, easyCart te ajută să te extinzi și în mediul online. La fel de bine vei putea profita din plin de beneficiile easyCart în situația în care ai deja un magazin online și vrei să îl migrezi pe platforma noastră din diferite considerente, iar noi ne vom ocupa de tot ce înseamnă adăugarea produselor pe site, dacă îți dorești acest lucru.

Înscrie-te rapid în platformă

Dacă vrei să beneficiezi de ajutor deplin din partea easyCart, procedura este una foarte simplă. Tot ce ai de făcut este să configurezi abonamentul urmând pașii de ghidaj și să ne transmiți solicitarea. Noi te vom contacta în decurs de 24 de ore pentru a stabili detaliile și a te înscrie în platformă. Ulterior, vom crea magazinul, vom adăuga toate funcțiile pe care le-ai ales și îți propunem și parteneri care să te ajute în procesul de dezvoltare. În aproximativ două săptămâni vei putea pune în funcțiune magazinul și observi cum vânzările încep să crească.

Alege abonamentul potrivit nevoilor tale

În cazul în care îți dorești strict să descoperi experiența vânzărilor online, abonamentul de bază de doar 24 de Euro pe lună este tot ce ai nevoie. În schimb, dacă vrei să experimentezi multiple funcționalități și instrumente menite să îți dezvolte afacerea, poți opta pentru unul dintre upgrade-urile disponibile. Avansat, Profesional și Premium, acestea sunt pachetele la care poți apela în funcție de propriile preferințe și care să te ajute să transformi magazinul online într-un adevărat instrument de creștere a vânzărilor. Fiecare dintre acestea vine cu propriile avantaje care merită descoperite, iar costul suplimentar este minim în comparație cu ce oferă la schimb.

Alege să colaborezi cu easyCart și culege instant roadele unei prezențe puternice în online!Lasă un răspuns

Site creat de