Sport

Echipa de volei feminin U Cluj preia oficial numele companiei NTT DATA din Cluj-Napoca

daniel metz

Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul companiei de IT, unde au fost prezenţi, alături de managerul Daniel Metz şi reprezentanţii clubului sportiv Universitatea şi al echipei de volei feminin.

„Această colaborare cu echipa de volei U Cluj este de fapt un program mai amplu, pe o perioadă îndelungată, deoarece în ultima perioada am încercat să fim prezenţi în comunitate. Arta, cultura şi sportul sunt elemente fundamentale ale societăţii, şi fiindcă am observat problemele pe care echipa de volei le are, şi nu s-a implicat nimeni, am decis să o susţinem noi, compania NTT DATA. Însă şi pe considerentul că audienţa la meciurile de volei nu e la fel de mare ca şi la celelalte echipe sportive, şi la insistenţele domnilor ce se ocupa de echipa, am concluzionat că ar trebui să ne implicăm.

Demersul nu a venit cu nişte aşteptări, şi nu voi pune presiune pe club, vizând o performanţă imediată.

Nu mă pricep la volei, deci nu mă voi amesteca în decizii, ci îi  voi lasa pe specialişti să-şi facă treaba. Eu sunt cu sufletul alături de echipă” a transmis Daniel Metz.

daniel metz 2

Ovidiu Vasu, preşedintele CS Universitatea Cluj, şi-a exprimat opinia cu privire la această colaborare: „suntem onoraţi de această nouă colaborare şi vom parcurge etapele cu paşi mărunţi”.

La rândul sau, Constantin Parâia managerul echipei de volei feminin s-a declarat a fi foarte fericit de această reuşită: sunt foarte fericit că am obţinut sprijinul domnului Metz, deoarece vrem ca, Clujul să aibă o echipă de volei care să obţină performanţă; pe viitor, ne dorim să înfiinţăm şi un centru de copii şi juniori, prin parteneriate cu şcolile din cartierele Clujului, să dăm ce avem mai bun copiilor noştri, şi nu mercenarilor plătiţi care aduc performanţă şi rezultate imediate, dar nu de lungă durata.

Daniel Metz, managerul companiei a mai adăugat faptul că acesta are o viziune, aceea de a construi din NTT DATA un brand, şi de a-i face o imagine ca fiind un element al comunităţii clujene, care să se implice şi să ajute la dezvoltarea ei.


Articol realizat de Mihalea HandriaLasă un răspuns

Site creat de