Sport, Important

Echipa de volei feminin U NTT DATA Cluj și-a prezentat noul lot, echipamentul și obiectivele propuse anul acesta. Constantin Parâia: „Vreau să arătăm că la Cluj se poate face volei de performanță. ”

u ntt data cluj

După recenta promovare în Divizia A1, prima ligă a voleiului românesc, echipa de volei feminin „U” NTT DATA Cluj și-a reorganizat lotul, a achiziționat echipament nou, iar pentru anul acesta își propun o serie de obiective de performanță pe care speră să le atingă. De asemenea, echipa a preluat și denumirea NTT DATA, compania care va constitui pe viitor principalul sponsor.

 „Mă bucur să văd echipa într-un nou echipamnet. A fost dorința mea  specială să oferim echipei un echipament premium. Cu aprobarea domnului Parâia, am achiziționat echipamentul de la Mikasa, astfel ca echipa să simtă că este tratată corespunzător în acest nou demers.” a declarat CEO-ul companiei NTT DATA, Daniel Metz.

Directorul clubului sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, a adăugat câteva cuvinte referitoare la schimbările pentrecute în cadrul echipei: Ca director al clubului Universitatea nu pot decât să apreciez că o societate atât de importantă ca NTT DATA se alătură clubului nostru. Avem o echipă frumoasă, este o echipă care poartă un nume sonor, deci nu poate decât să obțină niște rezultate bune în viitor.”

Constantin Parâia, managerul echpei, a vorbit despre acordul înceiat între compania NTT DATA și clubul Universiatea Cluj, cât și despre noua formă a echipei. „În urma înțelegerii cu domnul Danile Metz și cu domnul Vasu, am purces la reformarea echipei. În acest sens, o parte din juctoarele care ne-au ajutat anul trecut să promovăm, ne-au părăsit, încheindu-și  acordurile. Am adus, în schimb, jucătoare valoroase, alături de cele care încă au rămas aici. Îmi doresc și cred că putem face o întreagă familie care să lupte pentru a obține rezultate cât mai bune în viitor. Primul nostru obiectiv este să rămănem în divizia A1. Vreau să arătăm că la Cluj se poate face volei de performanță. ”

Actuala componeță a echipei este formată din: Râileanu Adriana Sorina, Ariton Alexandra, Dârnescu Carmen (nou-venită de la Pitești), Rada Beudean, Tarța Paula (venită de la Baia Mare acum un an), Vodă Ioana, Podină Angelica (revenită anul acesta la Cluj), Bucur Raluca (căpitan), Grama Carmen, Pamfil Mihaela (venită de la Pitești), Bara Alexandra, Miclea Sabina, Mocar Denisa (venită de la Pitești cu un an mai devreme) și Stanciu Adina.

DSC 0301

Echipei i-a fost, deasemenea, achiziționat un echipament nou, complet si personalizat.

Cât privește staff-ul echipei, acesta este format acum din: Ciprian Dârnescu, noul antrenor al echipei, Luminița Trombițaș, ca antrenor secund, Mureșanu Bogdan este organizator de competiții, iar managerul echipei rămâne Constantin Parâia. O îmbunătățire adusă anul acesta o constituie un post nou, astfel Rareș Stoica devine preparator fizic pentru echipa de volei feminin a Clujului.

Constantin Parâia a prezentat și obiectrivele pentru noul sezon competițional: „În acest an vrem să rămânem în divizia A1, după ce tocmai am promovat.  În urma unor întâmplări petrecute în voleiul românesc, au rămas doar 10 echipe în prima divizie. De acum încolo, putem aspira la orice loc. Din ce am observat că se îmtâmplă în voleiul feminin din țară, aș spune că ne-am putea situa cu modestie pe locul 7 anul acesta, dar este posibil orice. Nimeni nu e bătut în cuie pe locurile fruntașe. O să vedem ce se întâmplă în divizia A1 până în iarnă. Primele trei forțe în voleiul feminin românesc sunt CS Alba-Blaj, campioană de trei ani, CSM București și CSm Târgoviște, deci ne confruntăm cu niște echipe foarte puternice fianciar, care și-au adus jucătoatre noi.

Concluzionând, Constantin Parâia a adresat câteva cuvinte galeriei U Cluj: Am un mare mesaj pentru galeria U Cluj. Să susțină toate sporturile din Cluj, nu doar fotbalul.”

Conferința de presă a avut loc vineri, 18 august, la sediul companiei NTT DATA din Cluj – Napoca, fiind moderată de Adelina Chișu.

 

 

 Lasă un răspuns

Site creat de