Sport

Echipa UBB Cluj s-a calificat în finala Campionatului Național Universitar de Fotbal

Euro 2016

Echipa de fotbal a Universității Babeș-Bolyai s-a calificat în finala Campionatului Național Universitar de Fotbal 2016, după ce a învins joi, 28 aprilie 2016, echipa Universității Naționale de Educație Fizică și Sport București cu scorul de 4-0 (marcatori: Alex Pop-3, Marius Ionescu-1).

Finala se va disputa vineri, 29 aprilie, începând cu ora 12.00, pe Cluj-Arena. Echipa UBB urmând să întâlnească formația Universității ”Lucian Blaga” Sibiu, care a câștigat joi partida cu Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu (scor 2-2 / 4-2 după loviturile de departajare).

,, Mai avem doar un pas și evident ne dorim să cucerim titlul național. Le mulțumim celor care astăzi au fost alături de noi. În continuare vom avea nevoie, mai mult decât oricând, de susținerea studenților și a tuturor clujenilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la finala de mâine”, a declarat conf.univ.dr. Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB.

Ediția 2015-2016 a Campionatului Național Universitar de Fotbal a debutat la începutul lunii martie a acestui an, aliniind la start peste 20 de echipe ale universităților din întreaga țară.

 Lasă un răspuns

Site creat de