Timp liber, Important

Echipa „Vreau să fiu Stewardesă” ajunge la Cluj-Napoca

Vreau să fiu Stewardesă

În prima săptămână din iunie, echipa „Vreau să fiu Stewardesă” va fi la Cluj Napoca, unde organizează o întâlnire specială cu cititorii și, separat, un curs intensiv de 2 zile. Cititorii „Vreau să fiu Stewardesă” vor avea ocazia să cunoască întreaga echipă și să afle direct de la sursă informații utile despre jobul de stewardesă și despre ce înseamnă viața printre nori.

2 iunie – întâlnire specială cu cititorii „Vreau să fiu Stewardesă”

Întalnirea va dura aproximativ 3 ore, intrarea este liberă și dacă vrei să participi trebuie doar să completezi formularul de înscriere. În 48 de ore vei primi pe e-mail confirmarea participării la eveniment. La această întâlnire vei avea ocazia să discuți pe larg cu membri echipei Vreau să fiu Stewardesă, să afli detalii despre cum poți obține un job în domeniu și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Formularul de înscriere este disponibil la această pagină: http://vreausafiustewardesa.ro/vreau-sa-fiu-stewardesa-la-cluj-napoca.

Evenimentul va avea loc la Capitolina City Chic Hotel (str. Victor Babeș, nr. 35) începând cu ora 18.00

*intrare liberă – în baza completării formularului de înscriere

**locuri limitate ( se ocupă în ordinea înscrierii în formular)

***dress code: flight attendant style

4-5 iunie – Curs pregătitor „Vreau să fiu Stewardesă” la Cluj Napoca

Pe lângă întâlnirea cu cititorii, echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează și un curs intensiv de 2 zile la Cluj Napoca, în perioada 4-5 iunie. Va fi un curs concentrat, cu o durată de 8-10 ore/zi, în care specialiștii „Vreau să fiu Stewardesă” vor pregăti viitori însoțitori de bord să treacă cu succes de interviurile organizat de marile companii aeriene.

Ce vei învăța la Cursul Vreau să fiu Stewardesă

  • Simulezi, punctual, probele de interviurile cu mari companii aeriene
  • Înveți cum trebuie să rezolvi sarcinile date de recrutorii
  • Înveți cum să te prezinți, cum să te îmbraci și ce va trebui să (nu) spui la interviu
  • Simulezi și exersezi testul scris de limba engleză de la interviu
  • Exersezi interviul final
  • Exersezi prezentarea personală și tehnici de public speaking
  • Afli o serie de informații utile despre aviație și cariera de însoțitor de bord
  • Înveți vocabular specific de aviație
  • Vei avea CV-ul corectat, astfel încât să fie perfect realizat pentru interviu
  • Bonus: 2 cărți cadou în format .pdf despre interviurile din aviație

În cadrul pregătirii, cursanții vor exersa fiecare probă de la interviu, vor învăța cum trebuie să reacționeze în fața recrutorilor, care este ținuta potrivită și cum se construiește un CV perfect. Mai mult, cursanții vor avea ocazia să afle informații despre companie, beneficiile oferite, regulile pe care trebuie să le respecte angajații și cum este să trăiești într-o țară musulmană.

Am conceput acest curs pentru a veni în sprijinul celor care participă la un interviu cu o companie aeriană. De obicei, în România concurența pentru un job de însoțitor de bord este foare mare: aplică peste 500 de candidați, din care sunt selectați la final 15-20 maxim. Doar cei mai bine pregătiți ajung în finală. Aici intervenim noi: oferim pregătirea necesară, îi trecem pe cursanți prin fiecare probă de la interviu, ne ocupam de CV-urile lor și oferim feedback individual, astfel încât fiecare să își cunoască punctele forte și cele slabe”, a declarat Anca Dumitrescu, co-fondator Vreau să fiu Stewardesă.Despre „Vreau să fiu Stewardesă”

Vreau să fiu Stewardesă este prima platformă online din România dedicată viitorilor însoțitori de bord. Proiectul a fost lansat în septembrie 2013, iar de la lansare și până în prezent a devenit prima sursă de informare pentru cei care își doresc o carieră în aviație. Site-ul cuprinde peste 500 de articole utile și este vizitat lunar de peste 100.000 de cititori.

Proiectul are și o componentă offline importantă, prin cursurile și evenimentele de specialitate pe care le organizează. Până în prezent, Vreau să fiu Stewardesă a pregătit peste 1000 de viitori însoțitori de bord, în cadrul cursurilor organizate, iar peste 80% dintre cursanții care au participat la un interviu lucrează astăzi pentru companii aeriene de renume.

În 2014 și 2015, platforma Vreau să fiu Stewardesă este recompensată cu premiul pentru proiectul special al anului, în cadrul galei „Digital Divas”.

 Lasă un răspuns

Site creat de