Social & Cultura, Important

Ediția a VIII- a a TEDxEroilor va avea loc între 5 – 7 mai la Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca

TEDxEroilor

După 7 ediții de succes, anul acesta TEDxEroilor vine cu 2 premiere în România și Europa de Est: un eveniment TEDx de o zi și jumătate începând cu 5 mai după-masa și continuând cu 6 mai și TEDxEroilor Adventures în 7 mai.

Drumul către extraordinar începe cu exprimarea de sine. Cu aducerea la lumină a ideilor personale, cu care vei putea construi noi lumi, unde alte idei extraordinare se pot dezvolta. A fi extraordinar este o alegere pe care o faci în momentul în care începi să crezi în tine și să îți folosești vocea.

Misiunea TEDxEroilor este de a descoperi potențialul extraordinar în ideile și idealurile fiecăruia.  Și pune asta în practică prin a-și împinge propriile granițe în a ajuta și mai multe idei să prindă viață. Așa a fost posibilă organizarea primului TEDx din Europa de Est, un eveniment de două zile și jumătate, care să aducă laolaltă și mai mulți visători, inovatori și oameni care transformă ideile în realitate.

În zilele de 5 și 6 mai va avea loc conferința TEDx cu vorbitori naționali și internaționali, adevărați ghizi de încredere ce îți vor prezenta o lume ai cărui public poate să facă o diferență, prin a-i provoca să iasă din ceea ce cred imposibil și să pășească în extraordinar, unde pot face lucrurile posibile.

O altă noutate a acestei ediții este ziua de 7 mai în care vor fi organizate alături de parteneri, diverse activități, workshopuri și ateliere dedicate participanților evenimentului.

Biletele de tip Early Bird se pot achiziționa accesând linkul goo.gl/nE4qTf.

 Lasă un răspuns

Site creat de