Social & Cultura, Important

Electric Castle susţine campania de donaţii pentru „Cuminţenia pământului”

Cuminţenia pământului

Ministrul Culturii, Corina Suteu merge joi, 14 iulie, la Electric Castle, pentru a conecta cultura alternativă și „Cumințenia Pământului”. Brâncuși e viu.

Corina Șuteu: „Mă bucur să merg la Electric Castle și să beneficiez de sprijinul festivalului pentru „Cumințenia Pământului”. Întâlnirea dintre un artist care a revoluționat arta modernă — Brâncuși — și cultura alternativă, dintre cultură și popcult, merită să aibă loc. „Cumințenia Pământului” este o resursă fundamentală de creativitate a României și, cu ajutorul vostru, va fi păstrată aici, în circuitul muzeal, accesibilă pentru toți cei care își doresc să o privească și să o cunoască. Ceea ce are ea de oferit este la fel de relevant azi ca în vremea în care a fost gândită de Brâncuși”.

Puteți oricând să donați la Electric Castle cu ajutorul brățării speciale primite de la organizatori în punctul special amenajat în festival. Mai multe informații găsiți pe site-ul www.brancusiealmeu.ro.1 Comment

  1. Sa fac ceva pe ea de cumintenie a pamantului.de ce nu platesc aia din parlament pentru ea ca au fonduri si bani destui nu noiprosti sunt oamenii de doneaza pentru asa ceva.

Lasă un răspuns

Site creat de