Studentie

Elevii din Transilvania sunt invitaţi în acest weekend la UBB Cluj pentru a experimenta viaţa de student

Universitatea Babeş-Bolyai ocupă prima poziţie în clasamentul global al universităţilor din România pe anul 2017

Zeci de elevi din mai multe județe ale Transilvaniei vor putea experimenta viața de student la Universitatea Babeș-Bolyai în cadrul weekend-ului lung pentru liceeni organizat în perioada 22-24 septembrie 2017.

Programul este destinat liceenilor cu rezultate bune la învățătură din orașe din Transilvania cu o populație sub 10.000 de locuitori și are menirea de a le oferi acestora un prim contact cu mediul universitar, cu viața de student, dar și cu oferta educațională a UBB.

Liceenii participanți vor fi cazați într-unul dintre căminele Universității Babeș-Bolyai și vor participa la cursuri și seminarii interactive susținute de cadrele didactice ale UBB.

Weekend-ul lung pentru liceeni face parte dintr-o serie de activități educative și interactive dedicate elevilor și organizate în perioada septembrie – noiembrie 2017, în cadrul proiectului intitulat Acces-participare-echitate-incluziune în învățământul superior – EchitUBB, finanţat din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2017.

Universitatea Babeș-Bolyai a înregistrat, în urma Admiterii 2017, o creștere semnificativă a numărului de candidați față de anul trecut.

 Lasă un răspuns

Site creat de