Din Oras

Elevii şi preşcolarii din Cluj-Napoca au participat la „Săptămâna prevenirii criminalităţii” (FOTO)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a derulat, astazi, ultimele activități din cadrul Campaniei „Săptămâna prevenirii criminalităţii”.

În ultima zi a campaniei, activitățile coordonate de către poliţiştii clujeni au avut ca temă siguranța rutieră.

Astfel, începând cu ora 08:30, elevilor a trei licee din Cluj-Napoca le-au fost prezentate regulile de circulație, cu ocazia unei plimbări pe raza municipiului Cluj-Napoca cu un autobuz special pregătit pentru ei, din cadrul ,,Proiectului Busone”.

La sediul Poliției Rutiere și a Dispeceratului Video a fost organizată o vizită, de la ora 09:00, cu elevii de la Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga” din Cluj-Napoca. De la aceeaşi oră, în Piața Unirii din Cluj s-a desfăşurat o activitate practică de cunoașterea a străzii (indicatoare, reguli de circulație, marcaje) cu elevii clasei I de la Liceul Teoretic ,,George Bariţiu” din Cluj-Napoca.

La grădinița ,,Mica Sirenă” din municipiul Cluj-Napoca, preşcolarii au participat la concursul ,,Sunt mic, dar știu să circul corect”, fiind premiaţi de către poliţişti.

De la ora 11:00, elevii Școlii Gimnaziale ,,Ioan Bob” din Cluj-Napoca au participat la un marş de sensibilizare a participanţilor la trafic cu privire la problematica accidentelor de circulație, pe traseul Piaţa Avram Iancu – Bulevardul Eroilor – Piața Unirii.

În zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, mai multe materiale informative cu mesaje privitoare la siguranţa rutieră au fost oferite cetăţenilor de către poliţiştii clujeni.

 

                                          

 Lasă un răspuns

Site creat de