Din Oras

Elevii şi preşcolarii din Cluj-Napoca au participat la „Săptămâna prevenirii criminalităţii” (FOTO)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a derulat, astazi, ultimele activități din cadrul Campaniei „Săptămâna prevenirii criminalităţii”.

În ultima zi a campaniei, activitățile coordonate de către poliţiştii clujeni au avut ca temă siguranța rutieră.

Astfel, începând cu ora 08:30, elevilor a trei licee din Cluj-Napoca le-au fost prezentate regulile de circulație, cu ocazia unei plimbări pe raza municipiului Cluj-Napoca cu un autobuz special pregătit pentru ei, din cadrul ,,Proiectului Busone”.

La sediul Poliției Rutiere și a Dispeceratului Video a fost organizată o vizită, de la ora 09:00, cu elevii de la Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga” din Cluj-Napoca. De la aceeaşi oră, în Piața Unirii din Cluj s-a desfăşurat o activitate practică de cunoașterea a străzii (indicatoare, reguli de circulație, marcaje) cu elevii clasei I de la Liceul Teoretic ,,George Bariţiu” din Cluj-Napoca.

La grădinița ,,Mica Sirenă” din municipiul Cluj-Napoca, preşcolarii au participat la concursul ,,Sunt mic, dar știu să circul corect”, fiind premiaţi de către poliţişti.

De la ora 11:00, elevii Școlii Gimnaziale ,,Ioan Bob” din Cluj-Napoca au participat la un marş de sensibilizare a participanţilor la trafic cu privire la problematica accidentelor de circulație, pe traseul Piaţa Avram Iancu – Bulevardul Eroilor – Piața Unirii.

În zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, mai multe materiale informative cu mesaje privitoare la siguranţa rutieră au fost oferite cetăţenilor de către poliţiştii clujeni.

 

                                          

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site creat de