IT

Entertainment oriunde mergi: cu videoproiectorul Freestyle, conținutul tău preferat te însoțește peste tot

videoproiectorul Freestyle

Vrei să te distrezi în stilul tău, oriunde și oricând? Bucură-te de facilitățile excelente oferite de videoproiectoarele portabile Samsung! Află în continuare cum să beneficiezi de entertainment la superlativ, fie că este vorba despre muzică, filme, videoclipuri, jocuri sau multimedia! Inovația și tehnologia își dau întâlnire în device-urile Samsung, pentru ca tu să ai de fiecare dată o experiență TV & AV de nivel 4.0! 

Ce avantaje ai când folosești videoproiectorul Freestyle de la Samsung

Vrei să alegi un videoproiector Freestyle de la Samsung, unul dintre cele mai moderne modele de videoproiectoare portabile? Iată care sunt avantajele de care te bucuri, la fiecare switch & touch! Beneficiezi de un design portabil și compact, cu opțiuni de ajustare a unghiului de proiecție, prin suportul integrat în videoproiector. Configurezi instantaneu ecranul, pentru că Freestyle ajustează automat imaginea și oferă o experiență de vizionare perfectă. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de start, iar screen-ul este optimizat automat! 

Cu videoproiectorul Freestyle, Samsung reușește să aducă la un nivel superior fiecare audiție! Te bucuri de sunet premium 360, omnidirecțional, prin difuzorul puternic, încorporat în videoproiector. Fie că asculți melodiile preferate în confortul camerei tale sau ești DJ la un party în aer liber, alături de zeci de prieteni, vei obține o experiență audio captivantă.

În plus, ai la dispoziție funcțiile unui Smart TV Samsung, integrate în videoproiectorul Freestyle. Astfel beneficiezi de un adevărat TV portabil, cu maximum de eficiență și minimum de efort. Prin sistemul de operare Tizen, accesezi oricând vrei, oriunde te-ai afla, aplicațiile de conținut preferate: Netflix, Youtube, HBO, Amazon ș.a. 

Prin design-ul său compact, videoproiectorul Freestyle de la Samsung îți oferă libertate de mișcare și o gamă largă de opțiuni audio-video, pentru entertainment divers, de calitate. Scapi de cabluri și de încărcătoare, pentru că poți să conectezi Freestyle la o baterie externă, prin cablu USB-C. De asemenea, acest videoproiector portabil de la Samsung este compatibil cu baterii care acceptă USB-PD și ieșire de 50W / 20V sau mai mult.

Ce opțiuni de entertainment îți oferă videoproiectorul Freestyle de la Samsung

Creează un cont Samsung și descoperă interfața de utilizare, accesibilă și modernă, pe care ți-o oferă videoproiectorul portabil Freestyle. Te bucuri de imagini clare, prin opțiunea Auto Focus și vizionezi filmele preferate în cele mai bune condiții, chiar dacă le proiectezi pe suprafețe neuniforme. Beneficiezi de rezoluție superioară și continuitate în derularea cadrelor, pentru că videoproiectorul Freestyle vine cu funcționalitatea Auto Leveling, prin care ecranul rămâne drept, fără risc de înclinare sau alunecare.

Poți să alegi filme din oferta canalelor de streaming, să preiei emisiuni de divertisment de la televiziunile clasice sau să proiectezi filmările realizate de tine în vacanțe și călătorii. Oricare ar fi formatul sau calitatea înregistrărilor, prin videoproiectorul Freestyle ajustezi cu ușurință imaginea și beneficiezi de dimensiunea ideală a ecranului, pentru că softul integrat scalează cu până la 50% și modifică marginile, ca să găsească imaginea perfectă.

Stai comod pe canapea și nu mai vrei să apeși butoanele telecomenzii? Freestyle îți oferă entertainment cu asistent vocal! Prin Samsung Bixby poți controla videoproiectorul doar cu vocea: simplu, rapid, confortabil. Ai experiența de cinema la tine acasă, într-o vacanță la cabană sau la petrecerile de Sărbători, oricând vrei să te bucuri de o calitate impresionantă a imaginii. Full HD, PurColor, HDR – pentru orice tip de conținut primești rezoluție FHD și culori intense, vibe de festival și un veritabil party mood, ca și cum te-ai afla în mijlocul scenei. Alege videoproiectorul Freestyle de la Samsung, pentru distracție în stilul tău, oriunde vrei, oricând îți dorești!Lasă un răspuns

Site creat de