Uncategorized

Entrepreneurship Academy vine la RIUF Cluj și lansează un fond de burse de 170.000 de euro

Entrepreneurship Academy

The Entrepreneurship Academy (EA), singura facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei în care înveți de la antreprenori, își prezintă oferta de studiu la RIUF (Romanian International University Fair) în perioada 18-24 martie. Membrii boardului The Entrepreneurship Academy vor prezenta noul model educațional la București, între 18 și 20 martie, în Cluj, pe 22 martie, și la Brașov, pe 24 martie. Tot în această perioadă, EA lansează și fondul de burse oferit primilor studenți în valoare de peste 170.000 euro, burse susținute de companii și de antreprenori români.

La standul The Entrepreneurship Academy din cadrul RIUF, dar și în prezentările din fiecare oraș, vor fi prezenți fondatori precum Cosmin Alexandru (Wanted Transformation), decan al facultății, Alexandru Ghiță (Grupul Educativa), Ilinca Păun (Colliers România) sau Corina Gheonea (co-fondator Universitatea Alternativă). Aceștia vor povesti despre cum viitorii studenți EA vor putea îmbina cunoștințele teoretice cu experiențele practice pentru a dezvolta, sub îndrumarea experților din mediul de business românesc, o companie sănătoasă financiar, cu produse și servicii potrivite pieței pe care operează.

Deschisă în parteneriat cu Team Academy din Olanda, cea mai importantă școală internațională de antreprenoriat, The Entrepreneurship Academy aduce în România un nou model educațional universitar implementat cu succes și în Finlanda, Franța, Germania, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru, cu rezultate extraordinare: 91% dintre absolvenții acestui model educațional au un loc de muncă în primele 6 luni după absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani după absolvire.

Aplicațiile pentru anul universitar 2016/2017 sunt deja deschise pe website-ul oficial http://www.entrepreneurship-academy.ro/

Despre modelul educațional EA

Pe parcursul celor 4 ani de studiu, studenții antreprenori își vor împărți timpul între cursuri de administrarea afacerilor, marketing, economie, management sau vânzări și crearea și dezvoltarea unor business-uri profitabile, sub îndrumarea unor antreprenori și oameni de afaceri de renume, precum: Florin Ilie – Head of Financial Markets Sales al ING Bank în Romania ING, Adrian Stanciu- Associated Dean, Knowledge and Leadership la Maastricht School of Management Romania; Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank, Cosmin Alexandru – decan al The Entrepreneurship Academy și Sergiu Neguț – Antreprenor și Associate Dean la Maastricht School of Management, iar lista este în continuă creștere.

În același timp, anual, studenții vor efectua stagii de practică în străinătate – în Amsterdam, Silicon Valley și într-o țară cu piață emergentă. Mai mult decât atât, la finalul facultății, ei vor avea propria lor companie deja înființată și un set de abilități ce pot fi dezvoltate doar în afara sălilor de curs clasice: atitudine antreprenorială, responsabilitate și capacitatea de a-și transforma ideile în realitate.

Taxe și burse

Taxa de școlarizare pentru studenții care-și vor începe studiile în luna septembrie 2016 este 6.500 EUR / an, timp de 4 ani. Din taxa de școlarizare, studenții își vor acoperi inclusiv cheltuielile de transport și cazare în Amsterdam pe perioada celor 6 săptămâni de la începutul anului 1. Tot în cadrul RIUF, membrii fondatori vor lansa fondul de burse pe care studenții îl pot accesa după ce vor trece prin procesul de selecție și de admitere. Până acum, fondul de burse a atins valoare de peste 170.000 euro/4 ani, iar bursele sunt în valoare de 1.500 și 3.000 euro. Primul fond de burse EA a fost pus la dispoziție de ING Bank, partener fondator al The Entrepreneurship Academy, companie care oferă 10 burse/4 ani, în valoare de 60.000 euro. Restul burselor sunt oferite de antreprenori, dar și de companii românești precum Felix Pătrășcanu (Fan Curier), Felix Tătaru (GMP Advertising) Adrian Țuluca (Propaganda), Wargha Enayati (Fundația Regina Maria), Trendconsult Group.

DESPRE THE ENTREPRENEURSHIP ACADEMY

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenorială din România, unde studenții învață practic, încă din prima zi, cum să își construiască și să își dezvolte o afacere.

Acreditată în Olanda, EA funcționează pe baza unui parteneriat cu Team Academy International (Netherlands), după un model educațional existent de peste 20 de ani în Finlanda și implementat cu succes în peste 18 țări.

Dezvoltată în România prin Fundația EntrepreNation, de către Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management și Grupul EDUCATIVA, în parteneriat cu Team Academy International, cu sprijinul partenerului fondator ING Bank și al mediului antreprenorial autohton, The Entrepreneurship Academy este cea mai bună opțiune de studiu din România pentru tinerii cu ambiție și inițiativă.

 

Persoană de contact

Andra Iacob

CLasă un răspuns

Site creat de