IT, Important

Entrigd, aplicația românească care face pași importanți către îmbunătățirea datingului online

Entrigd

Entrigd este aplicația la care lucrează un grup de tineri români, chiar din Cluj-Napoca, în scopul revoluționării lumii datingului. Aplicația de dating este pe piață încă din anul 2016 și este populară în cele mai mari orașe ale României, printre care se numără și Cluj-Napoca. Misiunea Entrigd este aceea de a aduce împreună oameni similari, cu valori și idei comune, însă care probabil că nu au avut șansa de a se întâlni în circumstanțe diferite.

Prin urmare, Entrigd își propune să revoluționeze lumea datingului online printr-o serie de idei inovative, care vor schimba ‘jocul’.

Poți descărca aici aplicația gratuită Entrigd.

Entrigd

Ce face diferit aceasta aplicație?

Un element important ce diferențiază Entrigd de alte aplicații similare de dating constă în modul de acceptare a noilor utilizatori pe platformă.

Pentru a face parte din comunitate, utilizatorul va răspunde la câteva intrebări personale, acestea vor fi analizate de specialiștii Entrigd și mai apoi profilul utilizatoruli va fi creat. Ideea din spate este importantă pentru creatorii aplicației, căci astfel există siguranța că toate persoanele active pe platformă sunt reale, verificate și cât se poate de autentice.

Astfel, șansele unui așa zis Tinder-Swindler sunt minime.

Mai departe, majoritatea utilizatorilor Entrigd sunt tineri maturi, cu vârste între 25 și 35 de ani, de cele mai multe ori în căutarea unei relații de lungă durată, serioase sau a unei simple prietenii între doi oameni care au aceleași hobby-uri.

Prin urmare, aplicația urmărește conectarea reală și veritabilă între persoane, devenind rapid platforma ideală atât pentru romantism, cât și pentru legarea unor prietenii veritabile și de durată.

Un alt aspect important observat în aplicație este faptul că vei primi constant recomandări de persoane cu care e posibil să te potrivești și pe care poate că nu le-ai observat până în momentul respectiv. Poți seta preferințele și personaliza platforma după bunul plac, urmând să primești acces doar la persoanele care se identifică sau se apropie de așteptările tale în materie de dating. O formă mai simplă de a spune ‘nu mai pierde timpul’, corect?

Cât costă?

Aplicația este complet gratuită și tu poți naviga exact așa cum îți dorești pe întreaga platformă. Poți scrie mesaje, glisa pentru a găsi ‘match-ul’ potrivit sau își poți personaliza profilul așa cum îți place. Nu ai nicio limită în această aplicație iar aceasta este una dintre cele mai bune părți ale sale.

Un ultim aspect important despre Entrigd

Începând cu luna martie, aplicația va lansa o nouă opțiune valabilă pe platformă, iar primul oraș în care va fi disponibilă este Cluj-Napoca. Astfel, clujenii vor avea acces pentru prima dată la un astfel de feature, nou atât pentru acest oraș, cât și pentru întreaga țară.

Ce presupune această nouă opțiune? Revoluționarea datingului față în față. Astfel, după clasica conectare prin sistemul matching utilizatorii vor avea acces la o nouă opțiune de comunicare, și anume printr-o întâlnire față în față. Prin urmare, el sau ea vor răspunde la câteva întrebări legate de locația, aștepările, activitățile preferate cât și ora și data la care doresc să se întâlnească cu persoana cu care s-au conectat. Se va face mai apoi plata întregului date, și se va adăuga data și ora în calendarul personal, după care se va aștepta confirmarea și din partea celui de-al doila participant la date, care trebuie doar să accepte detaliile prestabilite deja.

Din momentul setării principalelor detalii și acceptarea întâlnirii din partea ambilor participanți, echipa Entrigd se va ocupa de restul elementele tehnice precum rezervări, activități, surprize pentru cei doi. Noi credem că e o idee inventivă și demnă de încercat măcar o singură dată.

Cum îți faci cont pentru a cunoaște pe cineva fain?

Nimic mai simplu. Tot ce trebuie sa faci este să descarci aplicația gratuită Entrigd și să urmezi instrucțiunile pas cu pas. Este important să oferi răspunsuri oneste și reale la fiecare întrebare adresată pentru a fi acceptat/ă pe platformă.

După cum ai citit deja, deviza aplicației constă în crearea unui mediu sigur și confortabil pentru utilizatori, ceea ce înseamnă că orice cont aparent fals sau care nu deține toate informațiile cerute va fi automat șters sau refuzat din aplicație.

Noi suntem tare mândri să vedem cum crește și evoluează frumos un brand creat de și pentru clujeni. Tu ești pregătit să cunoști pe cineva fain din Cluj? Răspunde-ne în comentarii.Lasă un răspuns

Site creat de