Uncategorized

“ERASMUS+ OPEN DOORS” în USAMV Cluj-Napoca

erasmus+

Biroul Erasmus+ al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca vă invită să luaţi parte în data de 3 martie 2016, începând cu ora 12.00, în holul Institutului de Ştiinţele Vieţii, la evenimentul “Erasmus+ Open Doors” (EOD), ediţia a treia.

Acest eveniment este organizat de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP) în data de 3 martie în toată ţara, pe parcursul întregii zile , în mediul on-line şi off-line. Între orele 10.00 – 21.00, pagina de Facebook a programului Erasmus+ https://www.facebook.com/ErasmusPlusRO va găzdui contribuţii cu privire la oportunităţile oferite tuturor celor interesaţi de acest program prin fotografii, filme, intervenţii etc.

Pliat pe acest eveniment naţional, în cadrul USAMV Cluj-Napoca, studenţii vor putea afla, în locaţia şi la ora menţionate mai sus,  oportunităţile concrete, de studiu sau practică, pe care programul Erasmus+ le oferă pentru ei.

Acest eveniment are ca scop creşterea vizibilităţii şi transparenţei programului prin oferirea de informaţii utile, menite să faciliteze aplicaţia şi participarea la mobilităţi Erasmus+. Evenimentul va fi centrat pe interacţiunea dintre foştii studenţi participanţi la program şi reprezentanţi ai Biroului Erasmus+ cu cei dornici şi curajoşi să înceapă o experienţă internaţională de învăţare academică şi personală.Lasă un răspuns

Site creat de