Social & Cultura

„Eroii cărţilor citite” la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj

biblioteca octavian goga

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează vernisajul expoziţiei şi festivitatea de premiere a Concursului de desene „Eroii cărţilor citite”, eveniment cultural de tradiţie, ajuns acum la a 45-a ediţie.

La concursul din anul acesta au fost depuse 1200 de desene, de la 10 grădiniţe şi 25 de şcoli şi licee din judeţul Cluj. În data de 27 mai 2016 a avut loc jurizarea lucrărilor, iar juriul, format din profesori de la Universitatea de Artă şi Design şi de la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, a acordat 80 de premii şi a selectat pentru expunere circa 360 de desene ale participanţilor.

În ziua de 1 iunie 2016, ora 13.00, va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului, care vor primi diplome şi cadouri din partea organizatorilor.

Evenimentul va avea loc la Sediul Central al bibliotecii, Calea Dorobanţilor nr. 104, parter, iar expoziţia va fi deschisă pentru public până în 17 iunie 2016.Lasă un răspuns

Site creat de