IT

Eşti în căutarea unui laptop ultraportabil?

laptop ultraportabil

Dacă eşti în căutarea unui laptop ultraportabil care să îţi uşureze muncă, oriunde te afli, venim cu o recomandare: Huawei Matebook X PRO 2021.

Care sunt caracteristicile acestui laptop nou lansat de Huawei?

O experienţă FullView, la fel de fără margini ca şi viziunea ta. De 13.9 inch oferă corpului un remarcabil 91% ecran-corp raport, permitandu – va să vedeţi imaginea de ansamblu.

Rezoluţia 3000 x 2000 şi gamă largă de culori 100% sRGB (2) vă oferă o intensitate de claritate şi culoare. Scufundaţi-vă în oceanul de aproape 6 milioane de pixeli şi bucuraţi-vă de fiecare cadru al filmelor şi jocurilor dvs. preferate în detalii vii şi clare.

Raportul de aspect 3: 2 creează un efect de vizualizare panoramică, astfel încât să aveţi mai mult spaţiu pentru a realiza ceea ce doriţi. Aşezaţi-vă şi bucuraţi-vă de ecran.

Bucuraţi-vă de un control sensibil al ecranului subţire, LTPS şi derulaţi, măriţi şi selectaţi fără efort, exact aşa cum doriţi. În loc să utilizaţi instrumente de captură de ecran, puteţi glisa ecranul cu trei degete în jos şi captura ecranul (3) în orice dimensiune sau forma – un truc distractiv care va permite să fiţi mai liber la locul de muncă şi la joc.

Noul HUAWEI MateBook X Pro vine în 2 culori carismatice, naturale – verde smarald şi gri spaţial. Frumuseţe versatilă la maxim.

Cu corpul metalic de 1,33 kg uşor (4) şi 14,6 mm subţire(5) cu corp metalic, plus un finisaj sablat tăiat cu diamant , veţi obţine un notebook all-in-one ultraportabil, de nivel professional. Însoţitorul tău ideal acasă, la birou şi pe drum.

Cu partajarea Huawei, vă puteţi bucura de o comoditate perfectă mai mult ca niciodată. Pur şi simplu atingeţi telefonul pe touchpad, telefonul dvs. va apărea pe ecran.

Funcţia de colaborare multi-ecran modernizata accepta afişarea simultană a mai multor aplicaţii de telefon pe notebook. Fie că este vorba de chat cu prietenii pe reţelele de socializare sau de preluare de apeluri video, puteţi avea totul pe un singur ecran.

Partajaţi fişiere de pe telefon pe notebook pentru a le edita, apoi transferaţi-le înapoi, toate cu câteva atingeri.

Touchpad-ul HUAWEI Free Touch actualizat oferă un feedback mai lin la fiecare apăsare şi mişcare a degetelor. Datorită spaţiului de control mare, vă puteţi bucura de o experienţă mai intuitivă cu gesturi cu mai multe degete . Indiferent unde atingeţi, va simţi întotdeauna presiunea şi vă va oferi răspunsul dorit.

Dotat cu Intel ® Core ™ i7 11 Gen, (7) 16 GB memorie LPDDR4x şi de până la 1 TB de stocare SSD, (8) noul centru de putere îmbunătăţeşte performanţele procesorului cu 22% , comparativ cu ultima generaţie. (9) Procesarea accelerată a imaginilor şi a videoclipurilor, a multitaskingului şi a vitezei de conectare ale Wi-Fi 6 şi Bluetooth 5.1 sunt toate combinate pentru productivitate şi creativitate. Este cu adevărat cel mai puternic MateBook văzut vreodată.

Noul design al ventilatorului Shark Fin funcţionează împreună cu modulele ultra-subtiri de disipare a căldurii VC pentru a îmbunătăţi fluxul de aer şi a răci computerul rapid pentru o experienţă de lucru mai bună. Cu sistemul de răcire actualizat, HUAWEI MateBook X Pro este capabil să funcţioneze mai uşor, să proceseze mai repede şi să funcţioneze mai silenţios, dezlănţuind posibilităţi mai mari decât orice generaţie anterioară.Lasă un răspuns

Site creat de