Studentie

Eveniment caritabil în Parcul Feroviarilor din Cluj | Se strâng haine pentru copiii defavorizaţi

campanie haine cluj studenti parcul feroviarilor

Îţi aminteşti de vremea când erai mic şi abia aşteptai ca părinţii să vină acasă? Când îţi aduceau jucării sau dulciuri? Sau când despachetai cadouri de ziua ta?

Dar acum, imaginează-ţi altceva: că eşti din nou copil, dar nu-ţi doreşti o maşină sau o căsuţă de păpuşi, ci… haine. Sigur ştii deja că sunt copii care duc lipsă de ele acum.

Ştii şi că ai în dulap sau prin debara haine care ţi-au rămas mici sau pe care copiii tăi le-au purtat demult. Dar ce nu cred că ştii este că duminica viitoare va avea loc un eveniment caritabil, la care este nevoie exact de hainele pe care nu le mai porţi.

Pe 20 mai, în intervalul orar 12 – 17, un grup de studenţi vor fi în Parcul Feroviarilor pentru a colecta haine nefolosite. Ele vor fi donate copiiilor beneficiari ai Asociaţiei „Something New”, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 15 ani.

Te aşteptăm să vii cu o bluziţă, o pereche de pantaloni şi un hanorac, două, trei, cu o sacoşă (sau mai multe) şi să împarţi mai departe. Se spune că „dar din dar se face Raiul”. Duminică vom arăta împreună că se poate!” a declarat pentru cluju.ro Iuliana Tiplea, una din coordonatoarele campaniei.Lasă un răspuns

Site creat de