Sport

Eveniment în premieră la Cluj – Gala Romanian Pro Wrestling

Romanian Pro Wrestling

Romanian Pro Wrestling, în parteneriat cu Mario Dance Atelier vă invită la prima gală de Wrestling Live în Transilvania, în Cluj-Napoca în 19 Martie 2016, la Sala Clujana Festa. Show-ul va incepe la ora 18, iar accesul se va face de la ora 17.

Wrestlerii participanți sunt BERNARD VANDAMME (Belgia), JIMMY GAVROCHE (Franța), ICARUS (Ungaria), DOVER (Ungaria), SARA ELEKTRA (Finlanda), AUDREY BRIDE (Ungaria).


Biletele se pot obţine la preţul promoţional de 20 lei AICI:
http://biletmaster.ro/ron/Event/47002959/Gala-de-Wrestling-la-Cluj

AUDREY BRIDE

Audrey este primă luptătoare de Wrestling din Ungaria, o diva serioasă care poate concura împotriva oricăreia alte dive, chiar și împotriva wrestlerilor! Audrey arată bine și este drăguță, dar, atenție, în ring este o luptătoare extrem de dură.

SARA ELEKTRA

A debutat în Wrestling în anul 2010, fiind antrenată de ”Rebelul Canadian” Starbuck pe vremea rece din Finlanda. Noua senzație în wrestlingul feminin a lăsat o impresie foarte plăcută în ultimele meciuri cu Divele Wrestlingului: Mickie James, Aurora Flame și Leah Von Dutch. Numele lui Sara se regăsește pe toate posterele celor mai prestigioase gale de Wrestling din Africa, America de Sud și Europa.

DOVER

Unul dintre fondatorii Wrestlingului maghiar. Este cunoscut pentru abilitățile sale hardcore în ring, combinate cu un stil tehnic. Dover a fost antrenat de: Sami Zayn, Nigel McGuinness, Tom Prichard și Joe E. Legend, aceste adevărate legende făcându-l să devină o mașină de luptă infernală!

JIMMY GAVROCHE

A început să practice wrestlingul în 2003, în Statele Unite, fiind antrenat de Dudley Boys (Bubba Ray Dudley & D’Von). Întruchipând perfect spiritul de luptă francez, Gavroche a participat la cele mai prestigioase turnee de Wrestling din toata lumea și este unul dintre cei 4 pretendenți pentru titlul European Eurostars.

ICARUS
1.77 Metri; 77 Kilograme

Mitul unui erou! Un supererou neo-tradițional care luptă în culorile Ungariei. Este cunoscut pentru riscurile pe care și le asumă meci de meci. Un competitor neînfricat atât în ring cât și în afara acestuia. Totodată, el este unul dintre fondatorii Wrestlingului din Ungaria – Hungarian Championship Wrestling. Icarus a fost antrenat de: Gangrel, Tommy End, Joe E. Legend, Sami Zayn și Nigel McGuinness. Un highflyer care aduce întotdeauna ce e mai bun.

BERNARD VANDAMME

Cu peste 23 de ani de experiență în industria Wrestlingului, Bernard Vandamme este o adevărată legendă a Wrestlingului European! Antrenat de Adrian Street în Florida (S.U.A.) a luptat în 18 țări și a câștigat 16 titluri Heavyweight în țări ca: Japonia, Germania, Spania și Belgia. Câțiva dintre oponenții săi au fost: Tajiri, Doug Williams, Starbuck, Martin Stone și Robbie Brookside. România va fi a 19-a țară în care Bernard va luptaLasă un răspuns

Site creat de