Uncategorized

Evenimente speciale în cadrul TiMAF, in acest weekend

Afis improvshow 70x100 e1444123601347

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF– aflat la cea de a V-a ediție se va desfășura în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. TiMAF 2015 presupune în acest an evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel nespecializat. Principalele evenimente ale celei de a V-a ediție TiMAF sunt : Lord of the Dance-Dangerous Games, The Halloween Party-Dracula’s Birthday, IMPROvSHOW, InterADdictive, Concert Lost Frequencies, Concert Club des Belugas, Simfonia Filmelor – All Time Favorites, Teatru de Cafenea – Jurnalul lui Adam și al Evei cu Dana Rogoz, dar și alte evenimente dedicate diferitelor domenii artistice.

Weekend-ul acesta Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania delectează publicul clujean cu o serie de evenimente interesate pentru toate categoriile de public.

Sâmbătă, 10 octombrie, cel mai bun spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge în Capitala Europeană a Tineretului. Michael Flatley prezintă, la Cluj-Napoca, noul show „Dangerous Games”, o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă. Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Duminică, 11 octombrie la cinema „Florin Piersic” va avea loc spectacolul de stand-up comedy – IMPROvSHOW. Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW aduce o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți”,

 

Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco.

De asemenea, vineri, 9 octombrie, va avea loc deschiderea oficială a pavilionului – Concept Space de pe bulevardul Eroilor. Concept Space este un concept futurist care își dorește să aducă manifestările artistice și evenimentele culturale în mijlocul clujenilor. Cei prezenți, vineri, la deschiderea oficială se vor putea bucura de momente artistice speciale și o degustare de vin, iar seara se va încheia cu un pop-up party incendiar chiar în centrul orașului.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.Lasă un răspuns

Site creat de