Timp liber, Important

Evenimentele de la Cluj Arena continuă: seri de cinema în aer liber, concerte live şi evenimente pentru copii

Evenimentele de la Cluj Arena continuă

Evenimentele Spotlights At Cluj-Arena, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj continuă: seri de cinema în aer liber, concerte live, evenimente pentru copii, în care locurile sunt acoperite.

Evenimentele sunt organizate cu respectarea regulilor impuse pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Astfel, numărul maxim de participanți va fi de 500 de persoane așezate pe scaune la o distanță de 2 metri. Publicul va purta măști pe toata durata concertului iar la intrare, tuturor participanților li se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale.

Acces se va face cu o ora inainte de inceperea evenimentelor.

Vineri, 26 iunie, de la 18:00, cinefilii sunt așteptați la cinema în aer liber la Cluj-Arena la Green Book, filmul cu numeroase premii și nominalizări, care la bază povestea reală despre prietenia improbabilă dintre un pianist de culoare şi un italiano- american pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal, în America anilor ’60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate.

Tot vineri, 26 iunie, de la 21:00, Ad Libitum Voices Official, cea mai iubită trupă pop operă din România, concertează la Cluj-Arena. Acest stil, pop-opera este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cântece pop cunoscute în maniera operei sau operetei.

Sâmbătă, 27 iunie, de la 18:00, se petrece în familie la film. La Cluj-Arena, cei mici sunt așteptați să vadă una dintre cele mai iubite animații Disney: The Lion King.

Seara se încheie cu proiecția filmului cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2020, Joker, de la 20:30.

Program weekend 26-27 iunie:

Cinema în Aer Liber | Green Book, Vineri, 26 iunie, ora 18:00
Concert Live Ad Libitum Voices, Vineri, 26 iunie, ora 21:00
Cinema în Aer Liber | Lion King, dublat în limba romana| Sambata, 27 iunie, ora 18:00
Cinema în Aer Liber | Joker Sambata, 27 iunie, ora 20:30

Bilete disponibile pe: https://www.entertix.ro/g/362/spotlights-at-cluj-arena.htmlLasă un răspuns

Site creat de