Din Zona

Evenimentul „Marşul pentru viaţă” va fi organizat sâmbătă şi în Cluj-Napoca

marsul pentru viata cluj 2018

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație sâmbătă, 24 martie, cu ocazia marșului ”Promovarea dreptului la viață”.

Marșul va avea loc începând cu ora 16.00,  pe următorul traseu: Piaţa Unirii – B-dul Eroilor, pietonal – Piaţa Avram Iancu – Calea Dorobanţilor – str. Piteşti – Bd-ul 21 Decembrie 1989 –  Piaţa Unirii latura de est, cu restricţionarea parţială şi secvenţială a circulaţiei rutiere pe două benzi.

Marșul pentru Viață este cel mai mare eveniment pro – viață din cursul unui an de zile, care se organizează în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova. Scopul mișcării pro-viață este ca toți oamenii să valorizeze viața în mod firesc și că valorile pro-viață să fie recunoscute ca firești pentru om și societate – așa cum sunt în realitate.

Dorim să exprimăm clar că atitudinea pro-viață este normalitatea, nu se bazează pe ceva subiectiv, ci se întemeiază pe firescul lucrurilor. O lume normală este o lume în care unui copil i se dă șansa la viață și o lume în care o femeie în criză de sarcină este sprijinită să rezolve problemele cu care se confruntă.” au transmis organizatorii.

 Lasă un răspuns

Site creat de