Social & Cultura

”Every țuică is pălincă, but not every pălincă is țuică" – Degustare de țuică și pălincă la Cluj

Afis degustare tuica si palinca

”Every țuică is pălincă, but not every pălincă is țuică”. Vineri, 29 ianuarie, de la ora 18,45, Restaurantul ”Casa Maramureșeană”, în parteneriat cu ” Evenimentele Snoblesse”, organizează la Cluj un eveniment unic pentru străinii vorbitori de engleză din mediul antreprenorial și pentru românii îndrăgostiți de produsele tradiționale: ”Tuică and Pălincă tasting / Degustare de pălincă și țuică” .

Evenimentul are loc în cadru tradițional, la Casa Maramureșeană și își propune să-i familiarizeze pe participanții români și expați cu cele mai emblematice produse alcoolice tradiționale.

Participanții vor avea oportunitatea de a fi familiarizați cu regulile și tipicitatea produselor pălincă și țuică de către echipa din jurul blogului snoblesse.ro.

La degustare vor participa activ și cei doi co-autori ai cărții ”Povestea Pălincii. A pálinka töténete. The story of palinca”, Felician POP, Manager la Muzeul Județean Satu Mare și Robert László, Manager la Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale. Acestia vor împărtăși cu invitații secrete legate de pălincă.

Evenimentul are drept principal obiectiv ridicarea standardele serviciilor HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) din România, dar și de a familiariza consumatorii români și străini cu rafinamentul și regulile savurării responsabile a pălincii și țuicii.

Cei 4 producători selectați pe criterii de calitate din 4 regiuni diferite își vor prezenta produsele și vor raspunde întrebărilor participanților.Lasă un răspuns

Site creat de